"Καπέλο" στα προϊόντα στο αναψυκτήριο της Σπιναλόγκας

"Καπέλο" στα προϊόντα στο αναψυκτήριο της Σπιναλόγκας

"Δέχομαι ότι πρέπει να πληρώσω παραπάνω για ένα αναψυκτικό, μιας και δεν υπάρχει ρεύμα στην περιοχή και λειτουργεί γεννήτρια για να μπορώ εγώ να το αγοράσω δροσερό, αλλά όχι και 5€ το ένα αναψυκτικό"

Αγαπητό Cretalive,

Με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σκεφθήκαμε με το σύζυγό μου να επισκεφθούμε τη νήσο Σπιναλόγκα.

Φτάσαμε λοιπόν στην Πλάκα, πήραμε δύο νεράκια ανα χείρας και πήγαμε στο καραβάκι να περάσουμε απέναντι.

Φτάνοντας στο νησί, προς έκπληξή μου, βλέπω πως πρέπει να πληρώσουμε είσοδο για να εισέλθουμε μέσα. Εντάξει λέω, αρχαιολογικός χώρος είναι, λογικό να πληρώνεις. Πληρώνουμε λοιπόν 16€ και τα δύο άτομα και ξεκινάμε να κάνουμε τη βόλτα μας μέσα στο φρούριο και παλιό λεπροκομείο.

Όταν τελειώσαμε τη βόλτα μας, είπαμε να πάμε στο αναψυκτήριο που λειτουργεί στο νησί να πιούμε κάτι μιας και η ζέστη ήταν αρκετή και τα νεράκια μας είχαν τελειώσει αρκετή ώρα πριν.

Σας παραθέτω λοιπόν τη φωτογραφία με την απόδειξη απο τα δύο αναψυκτικά που αγοράσαμε. Όσο πληρώσε το ένα άτομο για το καραβάκι απο την Πλάκα στη Σπιναλόγκα, πληρώσαμε και αυτά τα δύο αναψυκτικά.

Και ναι δέχομαι ότι πρέπει να πληρώσω παραπάνω για ένα αναψυκτικό, μιας και δεν υπάρχει ρεύμα στην περιοχή και λειτουργεί γεννήτρια για να μπορώ εγώ να το αγοράσω δροσερό, αλλά όχι και 5€ το ένα αναψυκτικό.

Π. Π

σπιναλόγκα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ