Να βάλουμε σωσίβια στα αυτοκίνητα μας;

Οι πρώτες βροχές έφεραν πάλι προβλήματα στους δρόμους μας κοντά στο Γουρνιανό ποταμό.

Αγαπητό Cretalive, 

Με αφορμή τη δημοσίευσή σας για το χρόνιο πρόβλημα της περιοχής Κοκκίνη Χάνι για την τραγική κατάσταση του οδοστρώματος, θα ήθελα ξανά από την περιοχή των Γουρνών να αφυπνίσω λίγο τους άρχοντες της περιοχής για αυτό το ξεχασμένο κομμάτι του Δήμου τους και Δήμου μας  Χερσονήσου.

Οι πρώτες και λιγοστές ευτυχώς βροχές έφεραν πάλι προβλήματα στους δρόμους μας κοντά στο Γουρνιανό ποταμό.

Αφού δεν κοιμάται όπως είπε ο Δήμαρχος μας όταν βρέχει μπορεί να φανταστεί όλους εμάς πως νοιώθουμε!!!!!!! (έχοντας το πρόβλημα εμείς οι ίδιοι που δεν θα μπορούμε να πάμε στη δουλειά μας, να πάμε τα παιδιά μας στα σχολεία τους και να κινδυνεύουμε εμείς όλοι και οι νομιμότατες περιουσίες μας, κάτι που δεν έχει να φοβηθεί αυτός).

Τουλάχιστον γιατί δεν στρώνει λίγη ψευτοάσφαλτο όπως έκανε σε κάποιους άλλους μικρότερους δρομάκους (αλήθεια γιατί μόνο σε αυτούς και ποιους εξυπηρετούσε?), για να μην κολυμπούν τα αυτοκίνητα μας με την πρώτη βροχή.

Και οι μελέτες που λέει σε …. δύο χρόνια,  έχει ο Θεός. Μέχρι τότε και μέχρι την υλοποίηση των μελετών (ένας Θεός ξέρει σε πόσα χρόνια υλοποιούνται οι μελέτες), τι θα μας πρότεινε ο Δήμαρχος μας?

Να βάλουμε σωσίβια στα αυτοκίνητα μας, ή θα διαθέσει τα δικά τους για τις μεταφορές μας; 

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Μια Γουρνιώτισσα

 

 

Δείτε επίσης:

Γεμάτο λακκούβες το οδόστρωμα στου Κοκκίνη Χάνι

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ