Ο παιδοχειρουργός τραυμάτισε την ψυχή παιδιού και γονιών...

Ο παιδοχειρουργός τραυμάτισε την ψυχή παιδιού και γονιών...

Η στάση του γιατρού και η διαπίστωσή του ότι "κάτι έχει συμβεί"

Αγαπητό Cretalive,

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την επώδυνη εμπειρία που είχε όλη η οικογένεια μου από επίσκεψη σε γνωστό παιδοχειρουργό του Ηρακλείου ο οποίος άφησε ανεξίτηλα την σφραγίδα του στην ψυχή όλων μας.

Ο γιός μας ένα ζωηρό παιδί 4.5 ετών δεν έχει ανοίξει ακόμη το δέρμα μπροστά από την βάλανο του και έτσι ανησυχώντας εμείς οι γονείς του αποφασίσαμε να επισκεφτούμε μετά από σύσταση της παιδιάτρου μας γνωστό παιδοχειρουργό, προκειμένου να μας βοηθήσει σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

Κλείσαμε ραντεβού λοιπόν στις 5.30 το οποίο μας άλλαξε στην συνέχεια και το έβαλε στις 6.10. Παρόλα αυτά συνεπείς εμείς ήμασταν στο ιατρείο του στις 6.00 όπου και περιμέναμε για να έρθει. Φυσικά πριν από εμάς είχε βάλει άλλο ραντεβού στις 6.00 ενώ ο ίδιος έφτασε καθυστερημένος στις 6.30.

Αφού περιμέναμε να τελειώσουν οι προηγούμενοι γονείς μπήκαμε στο ιατρείο του (χωρίς φυσικά να μας ζητήσει συγνώμη για την καθυστέρηση) και επειδή ακριβώς είχε καθυστερήσει χωρίς καν να ρωτήσει το όνομα έστω του παιδιού μας ή να μας ενημερώσει για οτιδήποτε (γιατί φυσικά δεν ήθελε να χάσει το επόμενο ραντεβού του που είχε βάλει στις 6.30) έβαλε το νήπιο παιδί μας να βγάλει το παντελόνι του χωρίς να υπάρχει έστω η παραμικρή εξοικείωση μαζί του και στη  συνέχεια άρχισε να πιέζει το δέρμα γύρω από την βάλανο με το παιδί μου να σφαδάζει από του πόνους.

Αφού το παιδί μας ούρλιαζε επιτέλους σταμάτησε και στην συνέχεια προκειμένου να δικαιολογήσει την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά, ξεκίνησε μια απίστευτη επίθεση σε μας, μπροστά στο παιδί μας, λέγοντας μας ότι το παιδί δεν πονούσε και ότι όλη του συμπεριφορά κρύβει κάτι άλλο και ότι κάτι έχει συμβεί, υπονοώντας ότι κακοποιούμε το παιδί μας.

Έχοντας μείνει άναυδος από την συμπεριφορά του προσπάθησα να μην μιλήσω καθόλου μπροστά στο παιδί μου για να μην του δημιουργήσω φοβία γενικότερα για τους γιατρούς, τον πληρώσαμε αδρά για υπηρεσίες που δε μας πρόσφερε (φυσικά δεν συζητάμε για απόδειξη) και φύγαμε κακήν κακώς, αισθανόμενοι ότι πληρώσαμε ένα άνθρωπο πραγματικά για να μας κακοποιήσει όλους.

Φυσικά θα κάνουμε καταγγελία στον ιατρικό σύλλογο Ηρακλείου για την συμπεριφορά του εν λόγω «γιατρού».

ΜΧ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ