Οι λόγοι κίνησης... επιτόπου

Οι λόγοι κίνησης... επιτόπου

Για τις περιπτώσεις που δεν προβλέπονται

Αγαπητό cretalive, 

 Διατυπώνω την παρακάτω άποψή μου τη δεδομένη στιγμή, υπό τις παρούσες, όπως είναι εύλογο, συνθήκες. Και όχι μόνο...

 Αφορά τις περιπτώσεις ελέγχων της Αστυνομίας ή της Τροχαίας για τη νομιμότητα της κίνησης των πολιτών στα πλαίσια των νομικών, εκάστοτε ισχυουσών, επίκαιρων ρυθμίσεων.

   Επί του προκειμένου λοιπόν, καθώς  οι μετακινήσεις έχουν καταστεί ιδιαίτερα  δύσκολες και εφόσον υπάρχει ο ...¨αντίλογος" απο την πλευρά του πολίτη (κάποιος δηλ  αποχρών και ιδιαίτερος λόγος μετακίνησης,που ωστόσο δεν συμπεριλαμβάνεται στους υπάρχοντες)-εφόσον υφίσταται φυσικά- να δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα στον ελεγχόμενο να το  διατυπώσει  ιδιοχείρως επιτόπου.
Να αποφύγει δηλ.τη  συγκεκριμένη μετακίνηση, προκειμένου να το πράξει, στο χώρο των ελεγχόντων οργάνων, ειδικά ετούτο το καιρό.
Μάλιστα θα πρότεινα αυτό να συνεχιστεί και στις  καλές - προσεχείς,  ελπίζω σύντομα , ημέρες .
  Επίσης ακούω οτι  ο έλεγχος  (πρόστιμα κλπ) προσεχώς,  θα γίνεται ηλεκτρονικά και απευθείας στις  κεντρικές, αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και τότε θεωρώ οτι θα δίνεται στον πολίτη η ευκαιρία και η δυνατότητα  να προβεί σε σχετική ενέργεια.  Που μάλλον θα πρέπει να προβλεφθεί..."πακέτο" σ' αυτές τις περιπτώσεις, ειδικά λόγω της ιδιαιτερότητας και της αμεσότητάς τους.

Να μου επιτραπεί να σημειώσω οτι τα παραπάνω  ¨δένουν" καλά μεταξύ τους.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Γρηγ. Αρχοντάκης

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ