Οι μάσκες και το θεοσέβαστο ποίμνιο

Οι μάσκες και το θεοσέβαστο ποίμνιο

Με αφορμή δηλώσεις και παραινέσεις

Συνοδικοί άγιοι πατέρες, σεβαστοί πατέρες

«Αυτό που κινδυνεύει δεν είναι η πίστη, αλλά οι πιστοί, δεν είναι ο Χριστός, αλλά οι χριστιανοί μας, δεν είναι ο Θεάνθρωπος, αλλά εμείς οι άνθρωποι». Πραγματικά ωραία λόγια και μοναδικές σκέψεις που τόσο όμορφα απηχούν στ’ αυτιά μας, Παναγιώτατε Οικουμενικέ Πατριάρχα!

Αυτά τα αυτιά που τόσα έχουν ακούσει τελευταία, και δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να διαμαρτυριθούν.

Και αν πάρουμε υπόψη τις δηλώσεις του σεβαστού μας Αρχιεπισκόπου Κρήτης και Ειρηναίου ότι η μάσκα και οι φέροντες αυτήν (μασκαράδες), συντελεί, ώστε η πίστη να φυλακίζεται!

Τότε ανατρέπονται τα λεγόμενά σας Παναγιώτατε, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η πίστη, ο Χριστός και ο Θεάνθρωπος. Και θα μου πείτε είναι δυνατόν;

Όλα είναι δυνατά Παναγιώτατε και σε στιγμή που πρόσωπα ιερά, εκπρόσωποι της αγιοτόκου και εμποτισμένης με αίμα μαρτύρων εκκλησίας μας, καλούνται να βγάλουν «τα κάστανα από τη φωτιά» και να αναστρέψουν «το μαύρο σε άσπρο» ανάγοντας τελικά το ψέμα σε αλήθεια, ισχυριζόμενοι, ότι ο αρχιεπίσκοπος, άλλα εννοούσε μετά… απ’ αυτά που εννοούσε πριν…

Και το αποτέλεσμα; Η απύθμενη συνωμοσιολογία που άκριτα διασπείρεται, αλλά και αναπόδεικτα και επιπλέον δημιουργεί σύγχυση στους ανθρώπους.

Το σίγουρο όμως είναι ότι η μη τήρηση των μέτρων και η αψήφηση της επικινδυνότητας του κορωνοϊού, σίγουρα διασπείρουν και ενσπείρουν σύγχυση στο θεοσέβαστο ποίμνιό σας.


Ένας ταπεινός και εν αμαρτίαις περιπεσών δούλος.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ