Πολλά τα περιστατικά με τις τηλεφωνικές απάτες μέσα σε ένα 24ωρο!

Newsroom
Newsroom

Τι αναφέρουν αναγνώστες του Cretalive

Μηνύματα αναγνωστών του Cretalive προκάλεσε το δημοσίευμα της Τετάρτης σχετικά με την απόπειρα τηλεφωνικής απάτης που καταγράφηκε λίγες ώρες νωρίτερα στο Ηράκλειο. Ο άγνωστος δράστης που καλούσε στο σταθερό με απόκρυψη προσπάθησε να πείσει μια μητέρα ότι το παιδί της είχε τραυματιστεί. Η ψύχραιμη αντίδρασή της, ωστόσο, ήταν εκείνη που ανάγκασε τον επιτήδειο να κλείσει το τηλέφωνο.

Φαίνεται όμως πως δεν ήταν και το μοναδικό περιστατικό. Αναγνώστρια αναφέρει σε μήνυμά της:

"Ήθελα να σας ενημερώσω ότι η απόπειρα τηλεφωνικής απάτης δεν ήταν η μόνη σήμερα. Το μεσημέρι κατά τις 4 πήραν τηλέφωνο και τη μητέρα μου από απόρρητο νούμερο. Της μίλησε μια κοπέλα κλαίγοντας παριστάνοντας ότι είναι η κόρη της και ότι είναι στο νοσοκομείο με το πόδι σπασμένο. Δυστυχώς η μητέρα μου έκανε το λάθος από την τρομάρα της και είπε όνομα. Στη συνέχεια της μίλησε κι ο δήθεν γιατρός ότι χρειάζεται εγχείρηση. Κι όταν η μητέρα μου είπε ότι θα στείλει τον αδερφό μου στο νοσοκομείο να έρθει το έκλεισαν. Η μητέρα μου έχει θέματα με την καρδιά της και μέχρι το βράδυ δεν είχε ηρεμήσει...είχε αρρυθμίες. Δυστυχώς η ασφάλεια δεν μπορεί να κάνει κάτι όπως ενημερώθηκαμε γιατί δε δώσαμε χρήματα. Αν όμως η μητέρα μου πάθαινε ανακοπή τι θα γινόταν; Ας ενημερωθεί ο κόσμος ώστε να γνωρίζει πως να χειριστεί τέτοιες καταστάσεις".

Λίγη ώρα νωρίτερα, άλλος αναγνώστης ανέφερε:

"Με αφορμή την απόπειρα εξαπάτησης που δημοσιεύσατε, άγνωστοι προσπάθησαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να εξαπατήσουν ηλικιωμένη της οικογένειας μας το βράδυ της Τετάρτης, ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα".

Διαβάστε επίσης:

«Μαμά πονάω!» αλλά η μαμά δεν... τσίμπησε

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ