"Τρίτη ημέρα χωρίς νερό, για πολλοστή φορά"

Newsroom
Newsroom

"Έχει εξαντληθεί η αντοχή και η υπομονή μας" αναφέρει αναγνώστης του Cretalive

Αγαπητό Cretalive, Καλησπερα,

Στέλνω αυτό το μήνυμα για το πρόβλημα υδροδότησης στην οδό Ελευσίνας, πανω από την Εθνομαρτύρων διότι έχουμε εξαντλήσει οποιαδήποτε επικοινωνία με την ΔΕΥΑΗ και λύση δεν έχει βρεθεί...

Συγκεκριμένα για πολλοστή φορά η οδός είναι χωρίς νερό από την Παρασκευή. Έχουμε εξαντλήσει τα αποθέματα στα ντεπόζιτα μας και σήμερα Κυριακη πλέον χρησιμοποιούμε όλοι εμφιαλωμένο νερό για βασικές μας ανάγκες.
Στη γειτονιά όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν οικογένεια με μικρά παιδιά , ηλικιωμένοι και εμείς συγκεκριμένα στο σπίτι έχουμε δυο αρρώστους ανθρώπους με αποτέλεσμα να έχει εξαντληθεί η αντοχή και η υπομονή μας με το θέμα του νερού.

Σήμερα περνώντας από την γέφυρα μετά την πλατιά Σινανη διαπίστωσα ότι τρέχει νερό από αγωγό που περνάει από το πεζοδρόμιο της γέφυρας. Επίσης στην άκρη του στενού υπάρχει σπίτι το οποιο παίρνει νερό από διαφορετική παροχή απ ότι φαίνεται , όποτε ίσως είναι εφικτό να συνδέσουν το υπόλοιπο στενό σε αυτήν ώστε να λυθεί το πρόβλημα , παρόλα αυτά είναι πάνω από 3 χρόνια που αυτή η κατάσταση δεν λύνεται και περνάμε περιόδους χωρίς νερό συνεχώς.

Η απάντηση από τη ΔΕΥΑΗ είναι ότι κάνουν ότι μπορούν. Και εμείς πληρώνουμε τους λογαριασμούς και τους φόρους κανονικά όμως νερό δεν έχουμε. 
Η κατάσταση στα σπίτια στην οδό μας είναι απελπιστική.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Γ.Μ. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ