Το πρόβλημα "λύθηκε" με το "τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα"...!

Το πρόβλημα "λύθηκε" με το "τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα"...!
Newsroom
Newsroom

Ο εκνευρισμός και η ταλαιπωρία περισσεύουν!

Αγαπητό Cretalive,

Εδώ και πέντε μέρες, οι κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Ιωάννου του Χωστού, ζούμε μία απίστευτη ταλαιπωρία! Από τις πρωινές ώρες για να μεταβούμε στην εργασία μας, καθώς και κατά την επιστροφή μας. Τα "κολωνάκια" που τοποθετήθηκαν έπειτα από την εκκλησία, αναγκάζουν τους κατοίκους των οδών Θεοδώρας και Σμπώκου (οι οποίες είναι αδιέξοδοι) να κατευθύνονται προς Μαλάδες - Φοινικιά προκειμένου να καταφέρουν σε κάποιο  σημείο να κάνουν αναστροφή για να επιστρέψουν στα σπίτια τους με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται επιπλέον το ήδη φορτωμένο ρεύμα προς Ηράκλειο ένεκα των κόμβων. Ο εκνευρισμός και η ταλαιπωρία περισσεύουν!

Σχεδόν καθημερινά εμείς οι κάτοικοι της περιοχής ακούμε "τα εξ αμάξης" στο... αμάξι (!) από αγανακτισμένους (εύλογα) οδηγούς καθώς προσπαθούμε να προσεγγίσουμε την οικία μας. Κι διερωτάται κάποιος, ποιος (αν)αρμόδιος συγκοινωνιολόγος εκπόνησε κι ετούτη τη... "μελέτη" χωρίς να προβλεφθεί η μετακίνηση των κατοίκων; Τόση "σοφία" χρειάζονταν για να μην τοποθετηθούν τα κολωνάκια έπειτα από την εκκλησία ή να προβλεφθεί ένας κυκλικός κόμβος στη διακλάδωση εκατό μέτρα παρακάτω ; Είμαστε υποχρεωμένοι δηλ. να πηγαίνουμε "μεσημεριανή βόλτα" κάθε φορά που επιστρέφουμε από την εργασία μας; Ή μήπως (ειδικά σήμερα) να σπαταλούμε καύσιμα; Ποιος... "ιθύνων" νους σκέφτηκε πως για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να δημιουργήσεις ένα άλλο μεγαλύτερο; Χωρίς να είναι κάποιος ειδήμων μπορεί να καταλάβει , αν ζει στην περιοχή, πως το μόνο που έπρεπε να λυθεί ήταν η έξοδος προς εθνική από την Χριστομιχάλη & από την εκκλησία. Τα υπόλοιπα διόγκωσαν το πρόβλημα! Ακόμη και σε ώρα "ήρεμη" πχ δέκα το πρωί που παλαιότερα δεν δημιουργείτο μποτιλιάρισμα, πλέον υπάρχει πρόβλημα!

Για τις λακκούβες φυσικά, ούτε λόγος! Το πρόβλημα μεγιστοποιήθηκε αυτές τις μέρες κι επειδή σ΄ αυτήν την χώρα "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού", ας φροντίσουν άμεσα, πριν υπάρξει κάποιο δυστύχημα, να κάνουν μια "σοβαρή" παρέμβαση κι όχι "πειράματα". Αυτό που δυστυχώς βιώνουμε εν προκειμένω αποτελεί το λιγότερο "τραγέλαφο"! Αλλά, "τι είχες Γιάννη,; Τι είχα πάντα"...! 

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Ε.Α. 

 

Δείτε επίσης:

Η ταλαιπωρία δεν έχει τέλος!
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ