Στο σκοτάδι η λεωφόρος Καζαντζίδη

Στο σκοτάδι η λεωφόρος Καζαντζίδη

Από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου!

Αγαπητό Cretalive,

Σε σκοτάδι παραμένει η λεωφόρος Καζαντζίδη από τον κόμβο Κατσαμπά – Νέας Αλικαρνασσού μέχρι το λιμάνι από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Επειδή κάτι ανεγκέφαλα «παιδιά» υπό την καθοδήγηση ενός «πιο ανεγκέφαλου» ενήλικου άναψαν την φωτιά του Ιούδα στην νησίδα του δρόμου κάτω ακριβώς από τον φωτεινό σηματοδότη. Ο φωτεινός σηματοδότης κάηκε ολοσχερώς και έγινε διακοπή ρεύματος στον δημόσιο φωτισμό της λεωφόρου Καζαντζίδη καθώς και σε όλους τους φωτεινούς σηματοδότες του κόμβου.

Όταν έγινε η πλήρης καταστροφή και αποχωρούσαν «θριαμβευτές», ο ενήλικος άδειασε στον αέρα τρείς φορές ένα περίστροφο στον προαύλιο χώρο του Αγίου Δημητρίου. Η αστυνομία και η πυροσβεστική έφτασαν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της καταστροφής. Κατά την διάρκεια της φωτιάς και πριν ολοκληρωθεί η ζημιά, πέρασαν δύο περιπολικά και ένα πυροσβεστικό όχημα αλλά δεν σταμάτησαν. Οι γονείς των «παιδιών» αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια για την σωστή διαπαιδαγώγηση.

Και πιστεύομε ότι ο ενήλικος που τα καθοδηγούσε να νιώσει ξανά «παιδί» του χρόνου να το επαναλάβει και να ρίξει περισσότερες σφαίρες.

Αίσχος!!!!!

 

Μ. Τ. 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ