"Συμπληρώνεται χρόνος από τον σεισμό - Πόσο ακόμα θα περιμένουμε;"

Newsroom
Newsroom

Ανοιχτή επιστολή - παράπονο

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ ,εκλεγμένοι Κρητικοί βουλευτές και τοπικοί άρχοντες,
Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι σύντομα συμπληρώνουμε ένα χρόνο από τον σεισμό που ταρακούνησε το όμορφο νησί μας με επίκεντρο την περιοχή του Αρκαλοχωρίου και μαζί του έφερε την θλίψη και την απόγνωση σε χιλιάδες συντοπίτες μας.

Τότε είπαμε οτι με την φύση δεν μπορούμε να τα βάλουμε και πρέπει να σταθούμε δυνατοί για να το ξεπεράσουμε και να φτιάξουμε πάλι την ζωή μας από τα χαλάσματα.Ετρεξαν όλοι οι Φορείς να συνδράμουν με τον δικό του τρόπο ο καθένας και φάνηκε οτι υπήρχε ελπίδα σύντομα θα μπορούσαμε να σταθούμε στα πόδια μας και να ξεπεράσουμε τον εφιάλτη που ξεσπίτωσε τους ηλικιωμένους γονείς μας και τους οδήγησε σε μία ιδιότυπη προσφυγιά που είχαν ζήσει και οι παππούδες μας κατά την Μικρασιατική καταστροφή.

Περιμέναμε καρτερικά να έρθουν τα κλιμάκια των μηχανικών να κάνουν τους ελέγχους και κατόπιν να μαζέψουμε τα απαραίτητα έγγραφα και να καταθέσουμε τον σχετικό φάκελο για να πάρουμε την πολυπόθητη τελική έγκριση για να αρχίσουμε τις επισκευές.

Αλλά απ' οτι φάινεται οι προσδοκίες μας ήταν μεγάλες και οι σχετικές διαδικασίες πολύ πιο χρονοβόρες απ όσο υπολογίζαμε. Απογοήτευση για τους νέους και μαράζι για του γηραιότερους.


Δ.Π. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ