Τα δημόσια έργα τα προεκλογικά...

Newsroom
Newsroom

Περίμενα τα έργα να συνεχιστούν και μετά τις εκλογές.

Αγαπητό Cretalive, 

Ήθελα να αναφερθώ στα δημόσια έργα, και ειδικότερα στην αναβάθμιση του επαρχιακού οδικού δικτύου. Πιο συγκεκριμένα στο τμήμα του δρόμου από Αγ. Παρασκιές μέχρι Αποστόλους, πριν τις εκλογές, άρχισαν εργασίες καθαρισμού και ασφαλτόστρωσής σε κάποια τμήματα του δρόμου. Ένας δρόμος καταπονημένος που είχε χρόνια να συντηρηθεί. Και πολύ καλά έγινε η συντήρηση που έγινε. Περίμενα όμως τα έργα να συνεχιστούν και μετά τις εκλογές για να γίνει ένας δρόμος πιο ασφαλής.   

Το παραπάνω τμήμα είναι πολύ επιβαρυμένο, μιας και καθημερινά δεκάδες φορτηγά βαρέου τύπου μεταφέρουν αδρανή υλικά από το μοναδικό λατομείου του Ηρακλείου (ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα της περιοχής), που βρίσκεται στους  Ζωφόρους.  Οπότε έχουμε ένα δρόμο με συνεχόμενη διέλευση φορτηγών παράλληλα με  την μετακίνηση των πολιτών για την μετάβαση στην εργασία τους και για την εκτέλεση διάφορων αγροτικών εργασιών, άρα και την παρουσία αγροτικών μηχανημάτων στον δρόμο.  

Θα περίμενα τα έργα να συνεχιστούν και μετά τις εκλογές. Στις φωτογραφίες που ενδεικτικά παραθέτω εμφανίζονται κάποια γεφυράκια, στα οποία η άκρη τους (το τελείωμα τους) βρίσκεται ¨μέσα¨ στο δρόμο. Γεφυράκια τα οποία μόλις διακρίνονται και γεφυράκια με πρόχειρη σήμανση χρησιμοποιώντας σπασμένα κολονάκια καρφωμένα στο χώμα. Σε εκείνα τα σημεία, αν βρεθούν δύο οχήματα – ειδικά αν το ένα να είναι φορτηγό - από αντίθετες κατευθύνσεις, πρέπει να  ακινητοποιηθεί το ένα από τα δύο για να μπορέσουν να διέλθουν με ασφάλεια. Ο κίνδυνος να βρεθεί κάποιο όχημα εκτός δρόμου είναι παραπάνω από ορατός. Συνολικά είναι 5-6 γεφυράκια που χρήζουν άμεσης αποκατάστασης- διαπλάτινσης. Δυστυχώς πρέπει να συμβεί κάποιό ατύχημα ή να έχουμε εκλογές κάθε 6μημό για να γίνονται οι απαραίτητες παρεμβάσεις, που δεν έχουν και τόσο μεγάλο κόστος. Πιστεύω οι υπεύθυνοι να προβούν άμεσα στην αποκατάσταση τους για την ασφάλεια όλων μας.  

Γιατί σαν πολίτης θέλω τα όποια έργα να γίνονται μετεκλογικά και όχι προεκλογικά. Ως εδώ!! 

 Ευχαριστώ για την δημοσιοποίηση και πιστεύω να γίνει η αφορμή  για την  βελτίωση των παραπάνω κακοτεχνιών. 

Ακολουθούν ενδεικτικές  φωτογραφίες 2 περιπτώσεων από τα 5-6 συνολικά προβληματικά σημεία. 

οδικα σημεια προβληματικα

οδικα σημεια προβληματικα

οδικα σημεια προβληματικα

 

 

 

   

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ