Θα έχουμε τις ίδιες χρεώσεις από την ΔΕΥΑΗ;

Θα έχουμε τις ίδιες χρεώσεις από την ΔΕΥΑΗ;

"Ζητάμε από τη ΔΕΥΑΗ από τη στιγμή που η κατανάλωση του νερού είναι με αυξανόμενες κλίμακες χρέωσης , να αλλάξει έστω η μέτρηση , από 6 μηνη να γίνει όπως τη ΔΕΗ τετράμηνη ή τη τηλεφωνική σύνδεση δίμηνη."

Αγαπητό cretalive,

Είχα θέσει το παρακάτω ερώτημα στην ΔΕΥΑΗ ηλεκτρονικά αλλά δεν απάντησε κανένας. Θα ήθελα σας παρακαλώ αν μπορείτε να μας βοηθήσετε και να πάρουμε μια απάντηση ως περιοχή.

Πέρα από το θέμα του κωρονοιού υπάρχουν αρκετά φλέγοντα θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν όλους τους πολίτες. Θα ήθελα μέσω της ιστοσελίδας να θέσω ένα ερώτημα στη ΔΕΥΑΗ.

Έχουμε περάσει όπως γνωρίζουμε μια πρωτόγνωρη κρίση ως χώρα , με τις επιπτώσεις στην χώρα και το νησί μας να είναι ανυπολόγιστες. Χθες στη γειτονιά μου , περιοχή Κατσαμπά υπήρχε ένα θέμα προς συζήτηση. "Θα έχουμε τις ίδιες χρεώσεις από τη ΔΕΥΑΗ Ηρακλείου όσο αφορά το νερό ;"

Πρώτον έχουμε συνεχόμενες καλές χρονιές όσο αφορά τη βροχή , με τα φράγματα να είναι γεμάτα παντού. Ζητάμε από τη ΔΕΥΑΗ από τη στιγμή που η κατανάλωση του νερού είναι με αυξανόμενες κλίμακες χρέωσης , να αλλάξει έστω η μέτρηση , από 6 μηνη να γίνει όπως τη ΔΕΗ τετράμηνη ή τη τηλεφωνική σύνδεση δίμηνη.

Η συγκεκριμένη κλίμακα έχει ως συνέπεια να φτάνουν πάντα για μια 5μελή οικογένεια έχοντας και λίγα λουλούδια για πότισμα μες στο καλοκαίρι οι χρεώσεις στα ύψη. Είναι αδιανόητο να έχουμε αυξανόμενη κλίμακα και η μέτρηση να είναι εξάμηνη.Ζητάμε μειωμένο χρονικό διάστημα μέτρησης.

Επίσης οι χρεώσεις αποχέτευσης είναι +60% στην αξία του νερού !

Ζητάμε από την ΔΕΥΑΗ και το δήμο Ηρακλείου άμεση αντιμετώπιση του τιμοκαταλόγου νερού μετά από την πρωτοφανή κρίση που βιώνουμε και την αβεβαιότητα αν πάμε αύριο στις δουλειές μας και ΑΝ πάμε τι χρήματα θα βγάλουμε για να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ