"Burger Project" και "ΤΙΚ ΤΑΚ ΝΤΟ" στο 15ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου
Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου 2026, η πλαζ του ΕΟΤ μετατρέπεται σε έναν πολύχρωμο χώρο δημιουργίας και ψυχαγωγίας
Με μουσική, θέατρο, παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις για όλη την οικογένεια, επιστρέφει το 15ο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Αγίου Νικολάου.
Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου 2026, η πλαζ του ΕΟΤ μετατρέπεται σε έναν πολύχρωμο χώρο δημιουργίας και ψυχαγωγίας, προσκαλώντας παιδιά, γονείς και επισκέπτες σε ένα ξεχωριστό «Ταξίδι στον Κόσμο».
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδραστικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις που υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης και συμμετοχής σε μικρούς και μεγάλους.
Burger Project «Πάρτι Φαμίλια» – Διαδραστική συναυλία για όλη την οικογένεια
Οι αγαπημένοι μικρών και μεγάλων Burger Project συμμετέχουν στο 15ο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Αγίου Νικολάου το Σάββατο 13 Ιουνίου και μας προσκαλούν σε ένα «Πάρτι Φαμίλια», μια μοναδική διαδραστική συναυλία για όλη την οικογένεια.
Ο Προφέσορ Κόσμικ, ο Αλ Μαλαπόλας Καλαμπόκης, ο Mister Finger και ο Barbie G. ερμηνεύουν ζωντανά τα τραγούδια τους από τις τρεις δισκογραφικές τους δουλειές (Μαμά θα κάνω μπάντα - Κιβωτός στις Οκτώ - Μουσική και Φίλοι) καθώς και επιλεγμένες διασκευές.
Με χιουμοριστικές ατάκες, θεατρικότητα, αυτοσχεδιασμό και διάδραση, οι Burger Project προσκαλούν τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες να συμμετάσχουν στο πάρτι με ρυθμικά, μελωδικά και κινητικά παιχνίδια.
Ένα ξεσηκωτικό μουσικό ταξίδι με χορευτική και παιχνιδιάρικη διάθεση που θα συνεπάρει μικρούς και μεγάλους.
Θεατρική Ομάδα ΤΙΚ ΤΑΚ ΝΤΟ «100 Λόγοι για να τσακωθείς» – Διαδραστική μουσικοθεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια
Μια διαδραστική μουσικοθεατρική παράσταση με κύρια θεματική την αναγνώριση των συναισθημάτων θα δοθεί την Κυριακή 14 Ιουνίου 2026 στην πλαζ του ΕΟΤ.
Ο Μάρκος ζει στο κάστρο του θυμού. Πάντα τσαντίλα γεμάτος, σπαθί και ασπίδα κρατά. Με αυτά γνωρίζει τον κόσμο να αντιμετωπίζει. Μόνο με το σπαθί του νιώθει επαρκής και μόνο πίσω από την ασπίδα του νιώθει ασφαλής.
Τσακώνεται με όλα! Με τα πάντα! Μέχρι που μια μέρα, σπάνε του Μάρκου η ασπίδα και το σπαθί.
Για να αποκτήσει καινούρια, πρέπει να επισκεφθεί τα εξής τέσσερα κάστρα: του Φόβου, της Θλίψης, της Χαράς και της Αηδίας.
Θα τα καταφέρει;
Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη!
Η παραγωγή παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο πλαίσιο του προγράμματος του 2024 του θεσμού του Υπουργείου Πολιτισμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός».
Πρόκειται για μια έντονα διαδραστική παράσταση που, σε συνδυασμό με τη ζωηρή σκηνική δράση, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών και τους εμπλέκει ενεργά.
- Μια νύχτα στο Αρχείο: Βραβεύσεις μαθητών και ατμοσφαιρικές μελωδικές αφηγήσεις
- «Ο Μικρός Πρίγκιπας» από τους μαθητές του 3ου Δημοτικού σχολείου Χανίων
- Ηράκλειο: Μουσική και χορός την 60ή επέτειο της Επανακομιδής της Τιμίας Κάρας του Αγίου Τίτου




