Εκπαιδευτικοί και μαθητές από 7 χώρες της Ευρώπης συναντιούνται στο Θεατρικό Σταθμό

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν θεατρικές παραστάσεις με δρώμενα για την μετανάστευση ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός τραγουδιού και μουσικής για την ειρήνη με στίχους από κάθε χώρα.

Εκδήλωση στα πλαίσια του ERASMYS +  πραγματοποιείται σήμερα, Παρασκευή 15 Απριλίου από τις  08:00 το πρωί έως τις 14:00 μετά το μεσημέρι στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  θα παρουσιαστούν θεατρικές παραστάσεις με δρώμενα για την μετανάστευση ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός τραγουδιού και μουσικής για την ειρήνη με στίχους από κάθε χώρα.

Την εκδήλωση πρόκειται να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί από 7 χώρες της Ευρώπης και του 9ου Γυμνασίου Ηρακλείου που μετέχουν στο πρόγραμμα ERASMYS + και φιλοξενούνται από το 9ο Γυμνάσιο που βρίσκεται στα Δειλινά και είναι το μοναδικό σχολείο που μετέχει στο πρόγραμμα. 

Οι εκπαιδευτικοί προέρχονται εκτός από την Ελλάδα (9ο Γυμνάσιο Ηρακλείου) Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο, Πολωνία, Βουλγαρία, Βρετανία και φιλοξενούνται στις κατοικίες μαθητών και καθηγητών του 9ου Γυμνασίου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ