Έκθεση φωτογραφίας στην Ιατρική Σχολή

Έκθεση φωτογραφίας στην Ιατρική Σχολή
Newsroom
Newsroom

Του Ηρακλειώτη φωτογράφου και φυσιοθεραπευτή κ. Σ. Πατεράκη με τίτλο ΣΥΝύπαρξη.

Η Ιατρική Σχολή, στο πλαίσιο δράσεων ευαισθητοποίησης για την αναπηρία, διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας του Ηρακλειώτη φωτογράφου και φυσιοθεραπευτή κ. Σ. Πατεράκη με τίτλο ΣΥΝύπαρξη.

Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη για το διάστημα από 26/5/2022 έως 3/6/ 2022 στο χώρο της πτέρυγας Διοίκησης της Ιατρικής Σχολής καθημερινά εκτός σαββατοκύριακου από 9.00 π.μ. έως 18.00. Η Ιατρική Σχολή στηρίζει τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις απέναντι σε στερεότυπα και προκαταλήψεις, αναγνωρίζοντας και προβάλλοντας τις ιδιαίτερες δεξιότητες και τη γενικότερη συνεισφορά τους σε όλα τα πεδία.

Στον τομέα της εκπαίδευσης αποτελεί προτεραιότητα μας η διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης στις ακαδημαϊκές σπουδές των φοιτητών με διαφορετικές ικανότητες και απαιτήσεις.

Τέλος, με αφορμή και αφετηρία μια έκθεση φωτογραφίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη υποστήριξη της Ιατρικής Σχολής σε δράσεις και συνέργειες που εδραιώνουν την αλληλεπίδραση και συνύπαρξη των ατόμων με ιδιαίτερες ανάγκες και αναπηρίες.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ