''Η τέχνη μέσα στην κοινωνία της πανδημίας'' της Μαρίας Φιλοπούλου

''Η τέχνη μέσα στην κοινωνία της πανδημίας'' της Μαρίας Φιλοπούλου

Η on line πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 06 Απριλίου

Μια ξεχωριστή ξενάγηση «στο Κελί» της ζωγράφου, Μαρία Φιλοπούλου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο διαδικτυακό κανάλι πολιτισμού, του Δήμου Ηρακλείου – Heraklion Arts and Culture

Η Μαρία Φιλοπούλου ανοίγει το εργαστήριο της και μας μιλάει για την τέχνη στην εποχή μας, στο πλαίσιο της σειράς ντοκιμαντέρ του Heraklion Arts and Culture: «Έλληνες Εικαστικοί Καλλιτέχνες - Η τέχνη μέσα στην κοινωνία της πανδημίας».   

Η on line πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 06 Απριλίου 2022 στις 21:15 στον παρακάτω σύνδεσμο https://youtu.be/doIV6Xl_Th0, ενώ αμέσως μετά την πρώτη προβολή του θα παραμείνει διαθέσιμο, on demand, στη ζώνη θέασης «Το κελί του καλλιτέχνη». 

Μαρία Φιλοπούλου- Βιογραφικό

Η Μαρία Φιλοπούλου γεννήθηκε το 1964, στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στο Παρίσι, στην Ecole Nationale Supérieure des Beaux-arts με καθηγητή τον Leonardo Cremonini, την περίοδο 1984-1988. Συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στην ίδια σχολή, με υποτροφία της Γαλλικής Κυβέρνησης, την περίοδο 1988-1989 (λιθογραφία υπό τον Αβραάμ Χαντάντ). Έργα της βρίσκονται στην Εθνική Πινακοθήκη, στη Βουλή των Ελλήνων και σε ιδιωτικά μουσεία και συλλογές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συντελεστές

Σκηνοθέτης: Χρήστος Τόλης | Οπερατέρ: Μαρίλη Ζάρκου | Μοντάζ - Post|VFX: Γιάννης Ντουσιόπουλος | Αρχισυνταξία: Δήμητρα Σιούκα | Διεύθυνση Παραγωγής: Αλέξανδρος Κορομηλάς | Οργάνωση Παραγωγής: Sub Urban Images & Soundscapes

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Για εγγραφή στο Heraklion Arts and Culture, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2Ym3OSb

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ