KKE Ηρακλείου: πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για την Πρωτομαγιά

Με συναυλία, θεατρικό δρώμενο και πολιτική ομιλία την Τετάρτη, 29 Απριλίου 2026, στο ΠΣΚΗ

Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση ενόψει της εργατικής Πρωτομαγιάς διοργανώνει η Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ την ερχόμενη Τετάρτη, 29 Απριλίου 2026, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία η έμφαση δίδεται στη θυσία των 200 κομμουνιστών της Καισαριανής, θα δοθεί συναυλία και θα παρουσιαστεί θεατρικό δρώμενο, ενώ την πολιτική ομιλία θα έχει το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 19:00.

Image
ΚΚΕ Ηρακλείου, Εκδήλωση, Πρωτομαγιά

Ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή τη συμμετοχή του στην Πολιτική – Πολιτιστική Εκδήλωση με τίτλο : «Με υψωμένη γροθιά ως την ύστατη στιγμή… Μας καλούνε να συνεχίσουμε εμπνεόμαστε από τον Ν. ΣΟΥΚΑΤΖΙΔΗ κα τους 200 της Καισαριανής» την Τετάρτη 29 Απριλίου 2026, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

«Με ιδιαίτερη τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση να συμμετέχω στην εκδήλωση-φόρο τιμής για τους 200 συνανθρώπους μας, οι οποίοι με τα μάτια ανοιχτά αντίκρισαν το πιο χυδαίο πρόσωπο του ναζισμού. Έτσι, μαζί με τους συνεργάτες μας και τους φίλους συναδέλφους, θα δώσουμε το «παρών» μας σε αυτό, στη μνήμη αυτών των ανθρώπων και με πολύ-πολύ συγκίνηση θα σας περιμένουμε.»

Image
Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης

Από την πλευρά του ο Γιώργης Κοντογιάννης Κρης ανέφερε:

«Μια δική μου δήλωση 
- Ψυχή Βαθειά να βγει αυτή η παράσταση μνήμης στους 200+ αγωνιστές για τη λευτεριά της πατρίδας...
λευτεριά που στην ουσία ποτέ δεν ήρθε. Εύχομαι να ζω να τη δω, διαφορετικά και το δικό μου αίμα, χοη και πικρή σταλαγματιά σ αυτό τον αγώνα. 
Λευτεριά σύντροφοι και μετά Ειρήνη και πολιτισμός» 

Image
Γιώργης Κοντογιάννης Κρης

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση