«Μια άλλη Ιστορία»

Newsroom
Newsroom

Κυκλοφόρησε το βιβλίο της Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη μπαίνει δυναμικά στον χώρο της παιδικής λογοτεχνίας με το πρώτο της βιβλίο «Μια άλλη ιστορία»

Η γνωστή δημοσιογράφος συστήνεται στο κοινό ως συγγραφέας, με ένα όμορφο παραμύθι που μιλά για την δύναμη των αληθινών ιστοριών, δηλαδή των ειδήσεων, και την αξία της ενημέρωσης μέσα από την οποία τα παιδιά διδάσκονται την αλληλοκατανόηση, την ενσυναίσθηση, την ανεκτικότητα και την αλληλεγγύη.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Lebee στα βιβλιοπωλεία και στο www.lebeepublications.gr

 

Sia kossioni

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Στη μικρή Αναστασία άρεσαν πολύ οι ιστορίες. Της άρεσαν τόσο πολύ που συνεχώς ζητούσε από τους γονείς της να της διαβάζουν το βράδυ  παραμύθια ή να φτιάχνουν ιστορίες από το μυαλό τους. Σύντομα άρχισε κι εκείνη να φτιάχνει  με τη φαντασία της τις δικές της ιστορίες  και  όλα   γύρω  της γίνονταν μια συντροφιά αγάπης με πριγκίπισσες, φτερωτά άλογα, νεράιδες και μαγικά ραβδιά.
Η αγαπημένη Σία Κοσιώνη μας ταξιδεύει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο στον κόσμο της δημοσιογραφίας με ένα παραμύθι που δείχνει στα παιδιά τη δύναμη και την αξία των αληθινών ιστοριών, δηλαδή των ειδήσεων.

 

 

Sia kossioni


 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Σία Κοσιώνη  είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος. Έχει εργαστεί σε έντυπα, τηλεόραση και ραδιόφωνο κάνοντας ρεπορτάζ και πληθώρα εκπομπών. Από το 2006 παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.  Αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές της στο London School of Economics  από όπου έλαβε το μεταπτυχιακό της στον τομέα «New Media, Information and Society». Ως συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας συστήνεται για πρώτη φορά με το παραμύθι της “Μια άλλη ιστορία”, το οποίο μιλά στα παιδιά με τον πιο όμορφο τρόπο για την αξία της ενημέρωσης.

Sia kossioni

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ