Παιδικό Μουσείο Exploration: Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στην πόλη του Ηρακλείου!

Newsroom
Newsroom

Απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά από 4 ετών και άνω.

Το Παιδικό Μουσείο Exploration υποδέχεται τον Δεκέμβριο με δράσεις για όλη την οικογένεια στην πόλη του Ηρακλείου!

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Ελάτε μαζί μας να ακολουθήσουμε τον Θεό των Θεών σε ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού. Δώδεκα θεοί μας περιμένουν κρυμμένοι σε δώδεκα σημεία στην πόλη του Ηρακλείου! Είστε έτοιμοι για εξερεύνηση;

Ο βασιλιάς των θεών ταξιδεύει εσπευσμένα στο νησί της Κρήτης! Ο λόγος; Μα.. επειδή χάθηκαν όλοι οι θεοί από του Ολύμπου την κορυφή! Ένας δυνατός νότιος άνεμος φύσηξε για τα καλά στον Όλυμπο και από τότε όλοι οι θρόνοι έμειναν αδειανοί. Ελάτε μαζί μας σε ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στην πόλη του Ηρακλείου! Με τη βοήθεια του Δία, λύνουμε γρίφους, εξερευνούμε μνημεία και ανακαλύπτουμε τους 12 θεούς του Ολύμπου. 

Η πολιτιστική διαδρομή Το κυνήγι των 12 Θεών απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά από 4 ετών και άνω. Η διαδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2, 9 και 16 Δεκεμβρίου (10.30μμ – 12.30μμ) με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Ελευθερίας". 


Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου www.exploration.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εκπαίδευσης στο mail [email protected] ή στο τηλέφωνο +30 6948 822 622.

Και… η εξερεύνηση στην πόλη ξεκινά!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ