Παρουσιάζεται το «Δικαίωμα στον Παράδεισο»

Newsroom
Newsroom

Η παρουσίαση θα γίνει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30μμ στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου.

            Τι αποτελεί «παράδεισο» για τον άνθρωπο; Τι φέρνει στον άνθρωπο πληρότητα «παραδείσου» ενώ είναι ακόμη εν ζωή; Κατά πόσο περνάει από το χέρι μας να βιώσουμε γεύση «παραδείσου» στην καθημερινή μας ζωή;

            Σε αυτά και άλλα ερωτήματα θα απαντήσει η παιδοψυχίατρος κα. Ελένη Καραγιάννη, στην επερχόμενη παρουσίαση του νέου της βιβλίου από τις εκδόσεις Αρμός με τίτλο «Δικαίωμα στον παράδεισο» που θα γίνει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30μμ στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου.

            Σύμφωνα με την κα. Καραγιάννη παράδεισο αποτελούν οι άλλοι για εμάς, οι σχέσεις μας και οι αλληλεπιδράσεις μας μαζί τους. Αναφέρει ότι η πλειοψηφία των θεραπευόμενων προσέρχεται στο γραφείο της με αφορμή δυσκολίες στις σχέσεις τους. Η απουσία αρμονίας και χαράς στις ανθρώπινες σχέσεις αποτελεί την «κόλαση» μας.

            Λέει η κα. Καραγιάννη «Παράδεισος είναι οι άνθρωποι. Ατομικός παράδεισος δεν υπάρχει. Η επιθυμία της συνάντησης, η δυνατή στιγμή της αναμέτρησης με την αλήθεια του άλλου. Η λαχτάρα να δημιουργηθεί ο μοναδικός μεταξύ μας τόπος συνάντησης. Παράδεισος είναι οι άνθρωποι και οι διαπροσωπικές σχέσεις.

            Στην παρουσίαση του βιβλίου στο Ηράκλειο η κα. Ελένη Καραγιάννη θα συζητήσει με τις Ρομίνα Σαλούστρου, Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπεύτρια & Μαρία Κανδεράκη, Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια καθώς και με το κοινό.
Tην συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ανδριανή Αγγελιδάκη.

            Είσοδος Ελεύθερη.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ