Συνεχίζονται οι πρόβες για τον "Κατσούρμπο" του Χορτάτζη

Συνεχίζονται οι πρόβες για τον "Κατσούρμπο" του Χορτάτζη

Από το Σχολείο Θεάτρου του Θεατρικού Περίπλου στο Ρέθυμνο

 Παρά τις δύσκολες και περιοριστικές συνθήκες που βιώσαμε όλοι τους δύο μήνες που πέρασαν, η ομάδα του Σχολείου Θεάτρου του Θεατρικού Περίπλου δεν έπαψε να συνεχίζει τη δουλειά της ούτε στιγμή.

Η αγάπη για το θέατρο και ο κοινός στόχος όλων των συμμετεχόντων  νίκησε τις κακές σκέψεις και την αγωνία για το μέλλον. Έτσι όλα τα έτη του Σχολείου συνέχισαν διαδικτυακά, μέσα από ειδικά προσαρμοσμένα μαθήματα υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, σκηνικής αντίληψης και κίνησης.

Κατσούρμπος

Από τη στιγμή που έγινε ξανά δυνατό να ξεκινήσουν τα μαθήματα από κοντά, έπειτα από πολύ σκέψη και φροντίδα στην τήρηση των μέτρων, κάποιες συναντήσεις έχουν ξεκινήσει να γίνονται ξανά στο χώρο που φιλοξενείται το Σχολείο Θεάτρου. Η δουλειά των δύο πρώτων ετών θα ολοκληρωθεί στο τέλος του Ιουνίου και θα παρουσιαστεί, λόγω των συνθηκών, μέσω διαδικτύου. 

Κατσούρμπος

Το Γ’ έτος, όπως είχε ανακοινωθεί και πριν την έξαρση του Covid19, από την αρχή της χρονιάς δουλεύει πάνω στην Κωμωδία της Κρητικής Αναγέννησης, Κατσούρμπος του Ρεθεμνιώτη Γ. Χορτάτζη.

Κατσούρμπος

Οι πρόβες – που κι αυτές συνεχίστηκαν διαδικτυακά – πραγματοποιούνται πλέον κανονικά με στόχο το έργο να παρουσιαστεί στο κοινό της πόλης αυτό το Καλοκαίρι. Και θα είναι πολύ μεγάλη η χαρά της στιγμής εκείνης που η παράσταση, που με τόσο κόπο έχει δημιουργηθεί μέσα σ’ αυτή την ιδιαίτερη περίοδο, θα ακουμπήσει στο κοινό και θα ολοκληρώσει το ταξίδι της. 

Κατσούρμπος

   Παράλληλα με τη δουλειά των μαθητών του Σχολείου Θεάτρου ο Θεατρικός Περίπλους ετοιμάζει και μια παράσταση για τους μικρούς μας φίλους! Σύντομα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. 

(Περισσότερες πληροφορίες για τον Θεατρικό Περίπλου και το Σχολείο Θεάτρου θα βρείτε στο: www.theatrikosperiplous.gr)

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ