Τον Ιούλιο η απονομή των βραβείων από τη Στέγη "Βιτσέντζος Κορνάρος"

Newsroom
Newsroom

Συγχαρητήρια από το Γυμνάσιο Βενεράτου στην μαθήτριά του Δήμητρα Ξενάκη για τη διάκριση που κατέκτησε

Σε ειδική εκδήλωση στον χώρο της Στέγης ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ στη Σητεία θα πραγματοποιηθεί η απονομή των Βραβείων και των Επαίνων στο πλαίσιο του Παγκρήτιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Βιτσέντζος Κορνάρος», το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 20.00

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα αναλυτικά

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 80 μαθητές 26 σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Κρήτης και οι επιτροπές αξιολόγησης αποτελούνταν από έξι Έλληνες λογοτέχνες, φιλολόγους και γενικά από εκπροσώπους γραμμάτων & τεχνών.

Τα βραβεία για τους/τις νικητές/νικήτριες είναι τρία (3) κατά σειρά επιτυχίας ανά κατηγορία (Ποίηση-Διήγημα) και απονέμονται ως εξής:
1o βραβείο: 200 ευρώ και λογοτεχνικά βιβλία & μία συλλογή βιβλίων στο σχολείο.
2ο βραβείο: 150 ευρώ και λογοτεχνικά βιβλία.
3ο βραβείο: 100 ευρώ και λογοτεχνικά βιβλία.

Επίσης, η Στέγη ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ θα καλύψει τα έξοδα διαμονής των τριών πρώτων (1ο, 2ο, 3ο Βραβείο) μαθητών ανά κατηγορία και των κηδεμόνων τους, προκειμένου να παρευρεθούν στην εκδήλωση βράβευσης στη Σητεία.

 Θα απονεμηθούν ακόμη, έπαινοι (1ος, 2ος, 3ος) κατά σειρά στους μαθητές και στις μαθήτριες που το έργο τους αξιολογήθηκε από την 4η έως την 6η θέση ανά κατηγορία. Οι μαθητές/μαθήτριες, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να παρευρίσκονται με δική τους δαπάνη στην τελετή βράβευσης.
 Όλοι οι συμμετέχοντες και τα σχολεία τους θα λάβουν ηλεκτρονικά Βεβαίωση Συμμετοχής.

Το Γυμνάσιο Βενεράτου συγχαίρει θερμά τη μαθήτριά του της Γ' τάξης, Δήμητρα Ξενάκη για τη διάκρισή της με έπαινο στον 3ο Παγκρήτιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Βιτσέντζος Κορνάρος» για το σχολικό έτος 2023-24, που διοργάνωσε η «ΣΤΕΓΗ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ» στην κατηγορία της ποίησης.

βραβεία έπαινοι ποίηση διαγωνισμός

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ