​Δυνατός ΟΦΗ εντός κι εκτός γηπέδου!

​Δυνατός ΟΦΗ εντός κι εκτός γηπέδου!

Οι πρώτες κινήσεις της ΠΑΕ και η επιτακτική ανάγκη να απλωθεί δίχτυ προστασίας!

Το ποδοσφαιρικό έγκλημα στην Τούμπα συνετελέσθη. Το είδαμε όλοι, το κατάλαβαν και οι ουδέτεροι και μόνο οι Παοκτζήδες έκαναν πως δεν κατάλαβαν, όπως θα συνέβαινε αντίστοιχα με τους Ολυμπιακούς, τους Παναθηναϊκούς και τους Αεκτζήδες αν στη θέση του ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα τους! Στην Ελλάδα είναι αληθινό ό,τι συμφέρει τους δυνατούς, οι άλλοι να πάνε προς νερού τους!

Το πρόβλημα δεν είναι ο Φωτιάς τελικά. Όπως είδαμε σε αντίστοιχες φάσεις που έγιναν φέτος στο πρωτάθλημα και κυρίως σε εκείνη τη φάση του Ατρομήτου με τον Άρη στην τέταρτη αγωνιστική όπου ο ανεκδιήγητος διαιτητής ήταν στο VAR, ο Φωτιάς είχε και πάλι την άποψη πως σε μια όμοια φάση σε χέρι του Παπαδόπουλου ήταν πέναλτι υπέρ του Άρη, εκεί δεν δόθηκε και ο Κλάτεμπεργκ τον άδειασε τότε!

Ο Φωτιάς όμως δεν άλλαξε. Όπως κάθε ανόητος επιμένει στην άποψη του, κόντρα στον κανονισμό, θεωρώντας τέτοιες φάσεις ως πέναλτι. Άρα; Δεν είναι άγνοια κανονισμού, είναι ο κανονισμός που ο Φωτιάς έχει μέσα στον εγκέφαλο του, και που όπως συνέβη στην περίπτωση της Τούμπας μπορεί να προκαλέσει και αλλοίωση αποτελέσματος!

Διαβάστε περισσότερα στο Capitano.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ