Η Β. Πατουλίδου στο πλευρό της Σ. Μπεκατώρου

«H Ομοσπονδία δεν είχε καταλάβει τίποτα»; αναρωτήθηκε η Ολυμπιονίκης

«Χαίρομαι γιατί η Σοφία Μπεκατώρου νίκησε τον φόβο που τρέφει την εξουσία ανθρώπων που ποδοπάτησαν τη τύχη της. Επί 20 χρόνια πορευόταν με λαβωμένη ψυχή, διεκδικώντας το καλύτερο για τη χώρα και αντί να ακούσει μπράβο άκουσε μια ανακοίνωση ανάξια λόγου», ανέφερε η Βούλα Πατουλίδου, για την πρώτη ανακοίνωση μετά τις αποκαλύψεις, από την Ομοσπονδία Ιστιοπλοϊας την οποία και χαρακτήρισε «γραφική και τόσο λίγη».


Η πρώτη Ελληνίδα που πήρε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, έχει υπηρετήσει την Πολιτεία από πολλές δημόσιες θέσεις και σήμερα είναι αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης, θέτει το ερώτημα: ‘Ολα αυτά τα χρόνια η Ομοσπονδία δεν είχε καταλάβει τίποτα;

Στην ερώτηση αν έχει και ίδια δεχτεί ανάλογη βαναυσότητα, απάντησε ότι «είναι μπούλινγκ να σου λένε ότι τσάμπα πας στους Ολυμπιακούς και παρά τρίχα να μην χάνεις το αεροπλάνο».

Επισημαίνει ότι «οι περισσότεροι θέλουν πρωταθλητές μέσα στα γήπεδα κι εκτός γηπέδων άβουλα όντα που να υπακούουν σε εντολές» και κλείνει με μια παράκληση:

«Ο αθλητικός χώρος είναι υγιέστατος, να μην αρχίσουν να απομακρύνουν τα παιδιά, γιατί μπορεί να προστατευτούν αρκεί οι γονείς να είναι δίπλα με τα αυτιά και με τα μάτια ανοικτά».

 

Πηγή: ert.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ