Λυσάνδρου: "Όχι στην καταστροφολογία"

Πώς σχολίασε ο Μηνάς Λυσάνδρου την αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ στα τελευταία παιχνίδια.

Στη συνάντηση του Μηνά Λυσάνδρου και του Ηλία Πουρσανίδη με τους δημοσιογράφους στο ΒΑΚ, το απόγευμα της Παρασκευής, η συζήτηση πήγε και στην αγωνιστική κρίση που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ.

Αφού τονίστηκε η απόλυτη στήριξη στον Βάλντας Νταμπράουσκας, ο Μηνάς Λυσάνδρου παραδέχθηκε το πρόβλημα, όχι όμως στο μέγεθος που παρουσιάζεται, ενώ τόνισε πως εύλογα όλοι απογοητεύονται με τα αποτελέσματα όταν την ίδια ώρα οι ανταγωνιστές του ΟΦΗ για τα πλέι οφ χάνουν βαθμούς.

«Το ποιοι είμαστε φαίνεται στο πως αντιμετωπίζουμε αυτές τις κρίσεις. Κρίση με την ένταση που βγαίνει, με αυτή την καταστροφολογία, δεν υπάρχει», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Λυσάνδρου και πρόσθεσε:

«Σίγουρα χρειάζεται συσπείρωση. Δουλεύουμε καθημερινά για να διατηρείται η ισορροπία και η ομάδα να προοδεύει. Δεν είμαστε ένα βήμα πριν από το γκρεμό. Κοιτάζοντας στη βαθμολογία βλέπουμε ότι είμαστε στην 7η θέση. Δεν λέω ότι όλα είναι καλά, αλλά δεν έχει έρθει η καταστροφή. Ξέρω ότι υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και όλοι είναι προβληματισμένοι για την εικόνα. Επαναλαμβάνω πως αυτό που έχει μεγαλη σημασία είναι να είμαστε συσπειρωμένοι κοιτάζοντας τον ίδιο στόχο».

Οπως υπογράμμισε ο CEO της ΠΑΕ ΟΦΗ, προφανώς τις προηγούμενες μέρες έγιναν οι ενέργειες από πλευράς διοίκησης για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και να βρεθεί λύση ώστε να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες, χωρίς όμως πανικό και τη διάθεση να γκρεμιστεί ό,τι έχει χτιστεί έως τώρα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ