Παραμένει στην... αναμονή ο Εργοτέλης - Οδεύει προς τοπικό το μπασκετικό τμήμα!

Παράταση μέχρι τις 14 Ιουλίου ζήτησε ο Γ. Βρέντζος στην Γενική συνέλευση στο Μαρτινένγκο - κοντά σε ακόμα ένα υποβιβασμό η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου

Την επόμενη Παρασκευή (14 Ιουλίου) θα επαναληφθούν οι εργασίες για την σύσταση ΠΑΕ, μιας και ο Γ. Βρέντζος ζήτησε και πήρε την παράταση που ζήτησε έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο με το ενδιαφέρον που φιλολογικό ενδιαφέρον που υπάρχει την δεδομένη στιγμή. Πλέον, η αγωνία στο στρατόπεδο της Κρητικής ομάδας θα παραμείνει έως την επόμενη Παρασκευή. Όσον αφορά το μπασκετικό τμήμα, ο πρόεδρος Βαγγέλης Γιαννουλάκης αφού ανέλυσε την περασμένη προβληματική χρονιά εισηγήθηκε τον υποβιβασμό της ομάδας στην τοπική κατηγορία (ΕΚΑΣΚ) με στόχο να επανέλθει οικονομικά υγιείς στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μαρτινέγκο η τακτική γενική συνέλευση του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε  οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του διοικητικού συμβουλίου και του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Βρέντζο, της διοικούσας επιτροπής από τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Στειακάκη και του τμήματος μπάσκετ από τον επικεφαλής Βαγγέλη Γιαννουλάκη. 

Όσον αφορά την ίδρυση Π.Α.Ε. για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League, ο Πρόεδρος ενημέρωσε για το νομικό πλαίσιο, καθώς και για τις έως τώρα ανεπιτυχείς επαφές του για ανεύρεση χρηματοδότησης. Ενημέρωσε επίσης για το σοβαρό, εκ πρώτης όψεως, ενδιαφέρον που προέκυψε τις τελευταίες 24 ώρες και ζήτησε παράταση μερικών ημερών για να εξεταστεί η συγκεκριμένη περίπτωση. Κατόπιν τούτου, αποφασίστηκε ομόφωνα η διακοπή της γενικής συνέλευσης και η συνέχιση της τη μεθεπόμενη Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 19:00 στο Μαρτινέγκο, οπότε και θα παρθεί η τελική απόφαση για την ίδρυση ή όχι Π.Α.Ε..

Το Δ.Σ. ενημέρωσε επίσης για την πρόθεση του να προκηρύξει εκλογές προς τα τέλη του μήνα, ανάλογα και με τις εξελίξεις σχετικά με την Π.Α.Ε., με τον Πρόεδρο να δηλώνει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μαρτινέγκο η τακτική γενική συνέλευση του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε  οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του διοικητικού συμβουλίου και του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Βρέντζο, της διοικούσας επιτροπής από τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Στειακάκη και του τμήματος μπάσκετ από τον επικεφαλής Βαγγέλη Γιαννουλάκη.  

Όσον αφορά την ίδρυση Π.Α.Ε. για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League, ο Πρόεδρος ενημέρωσε για το νομικό πλαίσιο, καθώς και για τις έως τώρα ανεπιτυχείς επαφές του για ανεύρεση χρηματοδότησης. Ενημέρωσε επίσης για το σοβαρό, εκ πρώτης όψεως, ενδιαφέρον που προέκυψε τις τελευταίες 24 ώρες και ζήτησε παράταση μερικών ημερών για να εξεταστεί η συγκεκριμένη περίπτωση. 

Κατόπιν τούτου, αποφασίστηκε ομόφωνα η διακοπή της γενικής συνέλευσης και η συνέχιση της τη μεθεπόμενη Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 19:00 στο Μαρτινέγκο, οπότε και θα παρθεί η τελική απόφαση για την ίδρυση ή όχι Π.Α.Ε.. Το Δ.Σ. ενημέρωσε επίσης για την πρόθεση του να προκηρύξει εκλογές προς τα τέλη του μήνα, ανάλογα και με τις εξελίξεις σχετικά με την Π.Α.Ε., με τον Πρόεδρο να δηλώνει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ