SPORTS

Στο κέντρο του Αμαρουσίου στήθηκε το γλέντι των φιλάθλων του ΟΦΗ - Βίντεο

Στο γλέντι συμμετέχουν όλοι οι περίοικοι

ΟΦΗ Γλέντι Μαρούσι
Photo Credits: @Cretalive

Ένα αυθεντικό κρητικό γλέντι έχει ήδη στηθεί στο κέντρο του Αμαρουσίου, κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ «Μαρούσι», σημείος συνάντηση των φιλάθλων του ΟΦΗ πριν την αναχώρηση για το ΟΑΚΑ και τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. 
Το πλήθος άρχισε να συγκεντρώνεται από νωρίς, ενώ τον πρώτο λόγο έχουν ο χορός και το τραγούδι. Οι ντόπιοι βγαίνουν από τα μαγαζιά και φωνάζουν "Πάμε ΟΦΗ" και περαστικοί συμμετέχουν στο γλέντι με χαρά. 
 


Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε ανακοινώσει η ΠΑΕ ΟΦΗ  "από το μεσημέρι, οι φίλαθλοι θα μπορούν να κινούνται προς τις πλατείες Κασταλίας, Αλ. Γαρδέλη και Ηρώων, για καφέ, φαγητό και αναμονή σε φιλόξενο κλίμα, πραγματοποιώντας παράλληλα τις αγορές τους στο Ιστορικό – Εμπορικό κέντρο της πόλης. Ο Δήμος Αμαρουσίου θα διαθέσει προσωπικό για την καθοδήγησή τους και, σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους, θα διοργανώσει μουσικές εκδηλώσεις με Κρητικούς καλλιτέχνες. Παράλληλα, η δημοτική συγκοινωνία θα εξυπηρετεί όσους θελήσουν να επισκεφθούν τα τοπικά μουσεία.
Από τις 17:00, οι φίλαθλοι – και πάντα σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Β.Α. Αττικής -  θα επιβιβάζονται σταδιακά σε ειδικούς συρμούς της ΣΤΑ.ΣΥ από τον σταθμό «Μαρούσι» προς τoν σταθμό «Νερατζιώτισσα» και από εκεί πεζοί στο ΟΑΚΑ, ανάλογα με το εισιτήριό τους".

Image
ΟΦΗ Γλέντι Μαρούσι
Photo Credits: @Cretalive
Image
ΟΦΗ Γλέντι Μαρούσι
Photo Credits: @Cretalive
Image
ΟΦΗ Γλέντι Μαρούσι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση