Ένας Νιπιθιανός από το… Λίβανο στο πλευρό του Δανέλλη!

​​​​​​​Το Ηράκλειο έγινε η δεύτερη πατρίδα του και το χωριό της γυναίκας του έγινε το δικό του χωριό

Είναι αναμφισβήτητα μια υποψηφιότητα που ξεχωρίζει, εκείνη του Φάντι Μπουφαχρεντίν στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Δανέλλη «Η Κρήτη μας αλλιώς» για την Περιφέρεια!

Γιατί μπορεί να γεννήθηκε στο Λίβανο πριν φύγει για την Οδησσό όπου σπούδασε Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός, αλλά τα τελευταία 34 χρόνια είναι πολιτογραφημένος Κρητικός, καθώς είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Αποστολάκη, από το Νιπιδιτό του δήμου Μινώα κι απέκτησε μαζί της δυο παιδιά τη Νάντια και τον Σωκράτη, άρα Ηρακλειώτης από επιλογή!
Το Ηράκλειο έγινε η δεύτερη πατρίδα του και το χωριό της γυναίκας του έγινε το δικό του χωριό, άλλωστε στην Κρήτη συνηθίζουμε να απαντάμε στην ερώτηση, από που είσαι…από το χωριό της γυναίκας μας!

Για χρόνια εργάζεται ως στέλεχος πωλήσεων σε τμήματα μεγάλων εταιριών με έδρα την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Ολλανδία και την Αυστρία, ενώ σήμερα είναι Διευθυντής Πωλήσεων σε γνωστή Ελληνική Εταιρεία. Ο ίδιος αποδέχτηκε την πρόταση του Σπύρου Δανέλλη να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του για τη μάχη των περιφερειακών εκλογών καθώς συμπορεύεται με τις αρχές και τις αξίες του για μια Κρήτη της ισονομίας και της συμπερίληψης, με υπολογίσιμη την άποψη όλων των Κρητικών, χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Ο Φάντι Μπουφαχρεντίν μιλά Ελληνικά, Αραβικά, Ρωσικά, Αγγλικά και Γαλλικά, εθελοντής πρώτης γραμμής όπου χρειαστεί και συμμετέχει σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση γιατί όπως λέει το οφείλει στους ανθρώπους της Κρήτης, που τον υποδέχτηκαν και τον έκαναν να νιώσει πως είναι ένας απ’ αυτούς!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ