Ήταν όλοι εκεί

Η παρουσία του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Μαρίας Καναβάκη ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Ικανοποίηση για την επιτυχία της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου το βράδυ της Παρασκευής, επικρατεί στην παράταξης "Ηράκλειο Για Σένα" με την υποψήφια Δήμαρχο, Μαρία Καναβάκη.

Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Άλλωστε στο επιτελείο της Μαρίας Καναβάκη δεν κρύβουν την ικανοποίηση και τα χαμόγελα για το τελικό αποτέλεσμα.

Μαρία Καναβάκη

Είχε όμως και παρουσίες που συγκίνησαν την υποψήφια Δήμαρχο και συζητήθηκαν...

Ξεχώρισε αυτή του ιστορικού στελέχους της Αυτοδιοίκησης, πρώην Αντινομάρχη κι επί χρόνια Γραμματέα του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ, κ. Βαγγέλη Μαμαλάκη, που παρακολούθησε όλη την ομιλία της κ. Καναβάκη.

Επίσης η κ. Έλλη Κριτσωτάκη, ο κ. Νίκος Ζερβάκης ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης, πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, μεταξύ των άλλων, αλλά και ο πρώην Νομάρχης Ηρακλείου, Δημήτρης Σαρρής ήταν εκεί...

Άνθρωποι με σημαντική πορεία στο χώρο της Αυτοδιοίκησης. Κι αυτό έχει την αξία του για την εκδήλωση της παράταξης "Ηράκλειο Για Σένα".

Το "παρών" έδωσε ακόμη ο πατέρας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη που παρακολούθησε όλη την ομιλία της υποψήφιας Δημάρχου.

Μαρία Καναβάκη.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από την εκδήλωση ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός που επί σχεδόν μία δεκαετία εμπιστεύτηκε τη Μαρία Καναβάκη και συνεργάστηκαν στον Δήμο Ηρακλείου.

Όπως και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κι εκ νέου υποψήφιος, κ. Σταύρος Αρναουτάκης αλλά και η πρώην Δήμαρχος Φαιστού, Μαρία Πετρακογιώργη.

Εκεί βρέθηκαν ακόμη εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων, όπως το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, το ΕΒΕΗ, το ΤΕΕ- ΤΑΚ, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ανατολικής Κρήτης, ακόμη στελέχη της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ αλλά και νυν, πρώην και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι όπως και στελέχη της Ν.Ε. Ηρακλείου του Κινήματος.

Μαρία Καναβάκη

Συγκινητική ήταν, τέλος, η παρουσία νέων ανθρώπων που έχει ανάγκη ο Δήμος και η πόλη του Ηρακλείου, καθώς δείχνουν σύμφωνα με το επιτελείο της,  ότι οι νέοι εμπιστεύονται τη Μαρία Καναβάκη και τη στηρίζουν ως την πρώτη υποψήφια γυναίκα Δήμαρχο!

 

Maria Kanabaki

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ