Μιχάλης Π. Αρβανιτάκης: Όχι στην αποχή, γιατί οι προκλήσεις είναι πολλές!

"Δώστε μου την ευκαιρία ώστε η φωνή μου να αποτελέσει η αιτία της αλλαγής και το εμπόδιο σε όλα αυτά που μας πάνε πίσω.."

Στην ανάγκη της συμμετοχής στις εκλογές του Οκτωβρίου αναφέρεται ο Μιχάλης Αρβανιτάκης του Παντελή, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό "Ηράκλειο, η Πόλη μας" του Μιχάλη Καραμαλάκη.

Αναλυτικά ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος αναφέρει: 

"Οδεύοντας προς το τέλος της προεκλογικής περιόδου, έχοντας περιοδεύσει στο μεγαλύτερο μέρος του Δήμου Ηρακλείου, έχοντας συνομιλήσει με πολίτες της επαρχίας, του εμπορίου, της αγοράς, είμαι πλέον βέβαιος ότι,
•Το Ηράκλειο έχει πραγματική ανάγκη για αλλαγή.
•Το Ηράκλειο έχει ανάγκη από άτομα έμπιστα, αποφασισμένα και αποτελεσματικά. 

"Έξω από τον χορό" μπορεί όλα να φαίνονται εύκολα, όμως εγώ υπόσχομαι ότι η αποφασιστικότητα μου, η όρεξη μου για αποτελεσματική δουλειά, για έργο, θα με κάνουν να διαχειριστώ κάθε δύσκολη κατάσταση που θα αντιμετωπίσω και θα βρω λύσεις σε κάθε εμπόδιο που θα απασχολήσει τον πολίτη του δήμου Ηρακλείου.

- Περνώντας από τα χωριά του Δήμου Ηρακλείου,
Ρωτήθηκα το εξής:
"εμάς εδώ πως θα μας βοηθήσετε;;" "Ξέρετε;;"
Το 2020, αφότου αποφοίτησα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, κατέθεσα την υποψηφιότητα μου για την Προεδρία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλης Βρύσης & Πρεβελιανών, για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Το χωριό μου, είχε πραγματική ανάγκη για ανανέωση και επανένωση. Μαζί με τα μέλη του συλλόγου καταφέραμε να ενισχύσουμε το χωριό, όχι μόνο πολιτιστικά αλλά και κοινωνικά. 
Εκμεταλλευτήκαμε ΚΑΘΕ βοήθεια του Δήμου Γόρτυνας και της Περιφέρειας και έτσι καταφέρνοντας να στελεχώσουμε τον σύλλογο οικονομικά και να πραγματοποιήσουμε έργα, εκδηλώσεις, αιμοδοσίες κτλπ.
Γνωρίζω απο πρώτο χέρι τα προβλήματα των χωριών και έχοντας πρόγραμμα και θέληση θα σταθώ δίπλα σε κάθε χωριό, σε καθε πολίτη.

Προχωράμε μπροστά για ένα προσβάσιμο Δήμο πρός όλους.

Σας ευχαριστώ! 
~Μιχάλης Π. Αρβανιτάκης,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ