Ταμείο στα δημοτικά επιτελεία, μετά τη συγκέντρωση Καραμαλάκη!

Μια συγκέντρωση που έδειξε πως το παιχνίδι είναι ανοικτό και θα είναι έτσι ως το τέλος

Ως καύσιμο για την άνοδο του πολιτικού θερμομέτρου ενόψει των δημοτικών εκλογών στο Ηράκλειο λειτούργησε η χθεσινοβραδινή ανοικτή ομιλία του Μιχάλη Καραμαλάκη στην Πλατεία του Αγίου Τίτου.

Οι μεν πανηγυρίζουν για το πλήθος και τη δυναμική της συγκέντρωσης, οι δε υποστηρίζουν πως υπήρξαν μετακινήσεις από χωριά της ενδοχώρας που δεν  έχουν σχέση με το εκλογικό σώμα της πόλης, σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή, το θέμα πάντως είναι πως όπως λέμε και στην ποδοσφαιρική διάλεκτο… υπάρχει ματς!
Σαν να ήταν το σκορ 2-0, είμαστε στο 85’, το ματς πάει (ή νομίζουμε πως πάει) σβηστό και ξαφνικά γίνεται το 2-1 και θέλει μαζί με τις καθυστερήσεις άλλα 15 λεπτά ως το τέλος του παιγνιδιού!
Όσοι δηλαδή πίστευαν πως θα είναι μια εκλογική αναμέτρηση με γνωστό το νικητή πριν καν πάμε στις κάλπες, η χθεσινή συγκέντρωση έδειξε πως το παιχνίδι είναι ανοικτό και θα είναι έτσι ως το τέλος, ειδικά με το ενδιαφέρον του κόσμου να είναι προς το παρόν ακόμα περιορισμένο και τους αναποφάσιστους αρκετούς.

Κι επειδή - όπως κατ’ επανάληψη έχουμε γράψει - οι πολιτικές εκδηλώσεις ουδέποτε κέρδισαν κάλπες, ωστόσο και το οργανωτικό ταμείο από τις δυο συγκεντρώσεις  φέρνει στην επιφάνεια τα συν και τα πλην του καθένα χωριστά για αυτή τη μάχη, στα επιτελεία κάνουν τους επόμενους σχεδιασμούς τους. Ξέρετε δα πως καλά τα προγράμματα, τα φυλλάδια και οι καρτούλες αλλά και η οργάνωση, ο σχεδιασμός, τα μικρά και μεγάλα που σε επαγγελματικό επίπεδο πρέπει να γίνουν μέχρι να φτάσει το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, είναι πολλές φορές ο μισός αγώνας!

Ένα πάντως είναι σίγουρο: επειδή η τελευταία εντύπωση είναι εκείνη που μένει, κρατήστε την ημερομηνία της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου όπου είναι σχεδόν σίγουρο πως οι δυο βασικοί υποψήφιοι Καλοκαιρινός - Καραμαλάκης θα κονταροχτυπηθούν, άγνωστο ακόμα και λόγω πρόβλεψης καιρού σε πλατεία ή σε κλειστό χώρο για να πάνε με… φόρα στην αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής !

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ