Παρουσία πλήθους κόσμου η κεντρική εκδήλωση του Μ. Καραμαλάκη

Newsroom
Newsroom

Με φόντο την κατάμεστη πλατεία του Αγίου Τίτου ο Μιχάλης Καραμαλάκης έστειλε μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Το αδιαχώρητο επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης στην πλατεία του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της κεντρικής εκδήλωσης του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη, με τους δημότες να δίνουν δυναμικό «παρών» στηρίζοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας». 

Καραμαλάκης Συγκέντρωση

Με φόντο την κατάμεστη πλατεία του Αγίου Τίτου ο Μιχάλης Καραμαλάκης έστειλε μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με τους χιλιάδες δημότες που έδωσαν το «παρών» να ζητούν ουσιαστική αλλαγή στη διοίκηση του δήμου για να μετατραπεί το Ηράκλειο σε μία ανθρώπινη, σύγχρονη και ευρωπαϊκή πόλη. 

Εμφανώς συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου ο Μιχάλης Καραμαλάκης ευχαρίστησε τους δημότες για τη συμμετοχή και την παρουσία τους στην ανοιχτή συγκέντρωση στην «καρδιά» της πόλης και τόνισε, ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να οδηγήσει το Ηράκλειο στην επόμενη ημέρα. 

Καραμαλάκης Ηράκλειο Εκλογές 2023 Υποψήφιος Δήμαρχος

Μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου υποστήριξε:

«Στο δικό μας προσκλητήριο δήλωσαν «παρών» άνθρωποι που αφοσιώνονται στο κοινό καλό και όχι στο ατομικό συμφέρον. Άνθρωποι που δεν εμπλέκονται στην έως σήμερα κακοδιαχείριση του Δήμου Ηρακλείου, δεν υπερασπίζονται την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια. Και το λέω αυτό γιατί ο αντίπαλος μας συνδυασμός είναι η συνέχεια της υπάρχουσας Δημοτικής αρχής που έχει βυθίσει το Ηράκλειο σε χάος. Εμείς στο ψηφοδέλτιο μας δεν έχουμε την πλειοψηφία εκείνων που διαχειρίστηκαν τις τύχες της πόλης έως σήμερα».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Μιχάλης Καραμαλάκης ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», δίνοντας το στίγμα της επόμενης ημέρας, με επίκεντρο θέματα καθημερινότητας, ενώ εντυπωσιακός ήταν και ο τρόπος παρουσίασης των υποψήφιων συμβούλων της παράταξης, μέσα από γιγαντοοθόνες. 

Καραμαλάκης Ηράκλειο Εκλογές 2023 Υποψήφιος Δήμαρχος

Καραμαλάκης Ηράκλειο Εκλογές 2023 Υποψήφιος Δήμαρχος

Καραμαλάκης Συγκέντρωση

Καραμαλάκης Συγκέντρωση

Καραμαλάκης Συγκέντρωση

Καραμαλάκης Συγκέντρωση

Δείτε επίσης:

Ηράκλειο: Κοσμοπλημμύρα στην πρώτη ανοιχτή ομιλία Καραμαλάκη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
 


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ