Οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του λάχανου

Το λάχανο είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, βιταμίνη Α, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και μέταλλα, όπως ασβέστιο, σίδηρο και κάλιο.

Τα φύλλα του λάχανου είναι αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά και έχουν επουλωτική, αναλγητική και αλκαλική δράση.

Το λάχανο είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, βιταμίνη Α, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και μέταλλα, όπως ασβέστιο, σίδηρο και κάλιο.

Τα συστατικά του συμβάλλουν στη θεραπεία αποστημάτων, αιμορροΐδων και ουρικής αρθρίτιδας, καθώς και στην επούλωση πληγών.

Μία πάστα από κόκκινο λάχανο και τζίντζερ μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση του δέρματος.

Αντίστοιχα, ο συνδυασμός λάχανου και σκόρδου έχει αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητιασικές και αντι-ιικές ιδιότητες, ενισχύει το ανοσοποιητικό και καταπολεμά μικρόβια και λοιμώξεις.

Δείτε αναλυτικά τα οφέλη του λάχανου στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

Πηγή: Natural Cures

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ