Αιματηρή συμπλοκή τα ξημερώματα - Ένας τραυματίας

Άγριος καυγάς με συμπλοκή και μαχαίρωμα στην Πλατεία 1866

Νέο επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε λίγο μετά τις 6:30 το πρωί της Τρίτης στην Πλατεία των Νέων Καταστημάτων, με άγριο καβγά ανάμεσα σε έναν Αλγερινό και έναν Μαροκινό, για άγνωστη αιτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον δεύτερο, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος. Όπως μεταδίδει το parakritika.gr, κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο έσπευσε άμεσα στην πλατεία και παρέλαβε τον τραυματία, μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο Χανίων.

Είναι άγνωστο αν από την αστυνομία έγινε κάποια προσαγωγή ή ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης, ωστόσο, φαίνεται πως κάποιοι τον είδαν να περιφέρεται πέριξ της πλατείας την ώρα που ήταν εκεί το ΕΚΑΒ!

Δεν είναι βεβαίως η πρώτη φορά και ενδεχομένως να μην είναι και η τελευταία που ξεσπά καβγάς με αυτά τα αποτελέσματα μεταξύ αλλοδαπών, είτε στην Πλατεία 1866, είτε στη Δημοτική Αγορά, μπροστά στα μάτια των περαστικών. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει επιτέλους κάτι να γίνει από πλευράς των Αρχών, καθώς τα περιστατικά είναι ολοένα και πιο συχνά και ειδικά τις νυχτερινές ώρες υπάρχει σε πολλούς ο φόβος να περάσουν πεζοί από τα συγκεκριμένα σημεία.

Πηγή: parakritika.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ