"Έχασε" τα πόδια του το θύμα του εργατικού ατυχήματος

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του - Αισιοδοξία για τον νεαρό τραυματία του τροχαίου στον ΒΟΑΚ

Με απώλεια των ποδιών του "πλήρωσε" την προσπάθειά του να βγάλει το μεροκάματο ο 50χρονος άνδρας που καταπλακώθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης από μηχάνημα κλαρκ στη διάρκεια εργασιών στις Μελέσες του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιάννη Φανουργιάκη, οι γιατροί αναγκάστηκαν, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του να προχωρήσουν σε κνημιαίο ακρωτηριασμό και στα δύο κάτω άκρα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό περιστατικό στο Γυμνάσιο - Λύκειο Μελεσών, δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, ενώ υπενθυμίζεται ότι, όπως κατήγγειλε το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου, σε αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιό του, μετά το ατύχημα, διαπιστώθηκε ότι ο χώρος ήταν «πειραγμένος»

Καλά τα νέα για τον τραυματία του τραγικού τροχαίου στους Αγίους Πάντες

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, υποβλήθηκε ο νεαρός που μεταφέρθηκε στην Ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο τροχαίο που έγινε το πρωί της Πέμπτης στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, και στο οποίο έχασε τη ζωή της μια κοπέλα 21 ετών.
Ο τραυματισμός τους στην σπονδυλική στήλη αντιμετωπίστηκε, σύμφωνα με τον κ. Φανουργιάκη επιτυχώς και οι γιατροί αισιοδοξούν για την εξέλιξη της υγείας του.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ