Συγκλονίζει ο θάνατος της 17χρονης Νικολέτας - Ψυχολόγοι σήμερα στο Λύκειο Μοχού

Newsroom
Newsroom

Στην Αστυνομία τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και τα ιστολογικά στοιχεία προκειμένου να δουν αν μπορούν να φωτίσουν περισσότερο τα αιτία της τραγωδίας

Ακόμα δεν μπορούν να εξηγήσουν στην τοπική κοινωνία της Σταλίδας τι ακριβώς συνέβη με τη 17χρονη μαθήτρια και τη "βουτιά" θανάτου από τη γέφυρα του ΒΟΑΚ που έφερε τον τραγικό θάνατο της.

Η είδηση τους έχει συγκλονίσει όλους. Την τραγική οικογένεια, φίλους και συγγενείς, συμμαθητές από το σχολείο και όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Μοχού, όπου φοιτούσε το μικρό κορίτσι.

Στο Λύκειο του Μοχού βρέθηκαν την Παρασκευή ψυχολόγοι του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) για να στηρίξουν και να βοηθήσουν εκείνα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη καθώς όλη η σχολική κοινότητα είναι σε κατάσταση σοκ!

Όπως εξήγησε στο Cretalive ο προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης Μανολης Καρτσωνάκης οι ενδοσχολικές εξετάσεις γίνονται κανονικά εκτός κι αν κάποιο παιδί επικαλεστεί κώλυμα και μπορεί να ζητήσει την εξαίρεση του και να λάβει μέρος άλλη μέρα.

Άτομο μοναχικό και κλειστό, η 17χρονη Νικολέτα δεν ανοιγόταν ιδιαίτερα και δεν είχε πολλές παρέες όπως λένε στο Cretalive όσοι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα, κανείς όμως δεν ήξερε αν είχε κάποιο πρόβλημα που την απασχολούσε.

Στην Αστυνομία τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης όσο και τα ιστολογικά στοιχεία προκειμένου να δουν αν μπορούν να φωτίσουν περισσότερο τα αιτία της τραγωδίας.

Ωστόσο τα αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν και φαίνεται πως η Νικολέτα εκείνα που τη βασάνιζαν τα πήρε μαζί της καθώς δεν είχε μιλήσει για αυτά που την απασχολούσαν...

 

Δείτε επίσης:

Θλίψη και ερωτηματικά για τον τραγικό θάνατο της 17χρονης

Mοιραία πτώση 17χρονης μαθήτριας: Αγωνιώδεις εκκλήσεις για βοήθεια από διερχόμενους οδηγούς

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ