Έρχονται μειώσεις στα δημοτικά τέλη

Το θέμα θα τεθεί στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής - Τι εισηγείται η αρμόδια αντιδήμαρχος

Στοχευμένες μειώσεις, σε συγκεκριμένες κατηγορίες δημοτικών τελών, δρομολογεί η δημοτική Αρχή Ηρακλείου για την επόμενη χρονιά, όπως προκύπτει από την επίσημη εισήγηση που έχει διαμορφώσει στην οποία περιγράφει ότι έχει επιλέξει να μην προχωρήσει σε καμία αύξηση χρεώσεων προς τους δημότες.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Πατρίς, διατηρεί την ίδια τιμολογιακή πολιτική στις επιχειρήσεις του κέντρου της πόλης, παρατείνοντας, όπως εξηγεί, την ευνοϊκή ρύθμιση που εφαρμόστηκε και φέτος καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα ανάπλασης στο πλέγμα των οδών Δικαιοσύνης, Ίδης, Έβανς 1821.

Όπως προκύπτει από την σχετική εισήγηση, δρομολογούνται μειώσεις σε ό,τι αφορά στις χρεώσεις των οικιακών τελών, των τελών των επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ, αλλά και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Το όλο θέμα εισηγείται στην αυριανή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η αρμόδια αντιδήμαρχος Οικονομικών Μαρία Καναβάκη τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι επιθυμία της δημοτικής Αρχής είναι να ανακουφίσει όσο το δυνατό μεγαλύτερες ομάδες πληθυσμού που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ