Φεύγει ... όρθιος και ευγνώμων από το ΠΑΓΝΗ ο Τούρκος πλοίαρχος!

Έμεινε υπέρ-ευχαριστημένος ... κι επέλεξε το ΠΑΓΝΗ και για τη δεύτερη επέμβαση! - Ο Τούρκος πλοίαρχος που τραυματίστηκε ενώ βρισκόταν στο κατάστρωμα νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο μηριαίο οστό στο ΠΑΓΝΗ, έμεινε υπερ-ευχαριστημένος και αποφάσισε να κάνει και τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, αντί για την Τουρκία.

Ο λόγος για τον 46χρονο Μ.Ι., από την Κωνσταντινούπολη, πλοίαρχο του Kazim Dede, που ανήμερα των Χριστουγέννων και καθώς το πλοίο έπλεε νοτιοδυτικά της Κρήτης, χτυπήθηκε από κύμα και προσέκρουσε στις πλάγιες μπάρες του πλοίου. Ο 46χρονος υπέστη αμφοτερόπλευρο κάταγμα μηριαίων οστών, το πλοίο άλλαξε πορεία προς τους Καλούς Λιμένες και την επόμενη ημέρα ο 46χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ.

Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ορθόδρομης ενδομυελικής ήλωσης αριστερού μηριαίου και εξωτερική οστεοσύνθεση μηριαίου οστού, ενώ μετά από 7 ημέρες και αφού η κατάστασή του βελτιώθηκε, υπεβλήθη σε ανάστροφη ενδομυελική ήλωση του δεξιού μηριαίου οστού.

Ο 46χρονος, έχοντας πια διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του και αφού αποκαταστάθηκαν πλήρως τα κατάγματα που είχε υποστεί, νοσηλεύεται ικανοποιημένος και ευγνώμων στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, ενώ χαρούμενος ποζάρει για μια αναμνηστική φωτογραφία με τους γιατρούς που τον φρόντισαν, Θεόδωρο Τοσουνίδη και Ιωάννη Δασκαλάκη και τη νοσηλεύτρια.

Ταυτόχρονα εξελίσσονται οι διαδικασίες για την επιστροφή του στην Τουρκία, όπου ... σίγουρα θα μιλήσει για την περιπέτειά του, την εμπειρία του στο ΠΑΓΝΗ, αλλά και το άξιο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ