Φορτωμένο με χασίς το αυτοκίνητο που ήρθε με το πλοίο της γραμμής!

Λαβράκι έβαλε το Λιμενικό - Συντονισμένη επιχείρηση με την αστυνομία

Μια υπόθεση με 50 κιλά χασίς αλβανικής προελεύσεως αποκάλυψε το Λιμεναρχείο Ηρακλείου στο πλαίσιο μιας συντονισμένης επιχείρησης.

Το ... φορτίο ήταν κρυμμένο σε ΙΧ αυτοκίνητο που έφτασε σήμερα το πρωί με το πλοίο της γραμμής στο Ηράκλειο το οποίο συνόδευε ένας Ηρακλειώτης ο οποίος συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο στόχαστρο των αρχών είχε ένα ακόμα άτομο από το Ηράκλειο. Και οι δυο, 36 και 40 ετών, έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών. Κατηγορούνται για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών ουσιών και σύσταση συμμορίας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ πραγματοποιήθηκε έφοδος σε αποθήκες σε σπίτια σε διάφορες περιοχές του νομού.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη σε ενοικιαζόμενο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ο 36χρονος συλληφθείς, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμένα Ηρακλείου, βρέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ αυτού, τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 25 συσκευασίες με ακατέργαστη ινδική κάνναβη, συνολικού βάρους 52.329,40 gr.

Στη συνέχεια και στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η οικεία Λιμενική Αρχή, συνελήφθη και ο έτερος ημεδαπός, ενώ κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, το Ι.Χ.Ε. όχημα ως μέσο μεταφοράς τους, δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων και τέσσερα αποκόμματα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ