Η επιστροφή των Swingers στην Κρήτη

Δείτε αναλυτικά ημερομηνίες, τιμές και...παροχές

Μπορεί μόλις πριν από λίγες μέρες να μπήκε ο νέος χρόνος... Αλλά κάποιοι κάνουν από τώρα τα σχέδιά τους για εκδρομές την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Για αυτό και το SDC που είναι ένα site που απευθύνεται σε swingers, φρόντισε από νωρίς να ενημερώσει τα μέλη του για την εφετινή εκδρομή στην Ελλάδα.

Αυτή θα είναι, όπως και τα προηγούμενα χρόνια στην Κρήτη, σε ένα ξενοδοχείο το οποίο θα είναι κλεισμένο αποκλειστικά για εκείνους από τις 7 έως και τις 12 Μαΐου.

Οι τιμές για τους ενδιαφερόμενους χωρίζονται σε τρία πακέτα, ανάλογα με την τιμή του δωματίου. Το Superior κάνει 2.498 ευρώ για το διάστημα αυτό, η Junior Suite 3.998, ενώ αυτό με την ιδιωτική πισίνα είναι στα 4.998.

Στις τιμές περιλαμβάνονται όλα τα γεύματα της ημέρας σε μπουφέ, είσοδος στο playroom που θα είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινά πάρτι με DJ, αλλά και είσοδος σε θεαματικά events που θα γίνονται κάθε βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα χρόνια που γίνονται η συγκεκριμένη εκδρομή στην Ελλάδα, τα πάντα ήταν στην εντέλεια και εχέμυθα, χωρίς να έχει αναφερθεί το παραμικρό παρατράγουδο.

Πηγή: gazzetta.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ