Ξαναρχίζουν τα έργα για τη νέα φυλακή !
Το εργοτάξιο θα τεθεί σύντομα ξανά σε λειτουργία καθώς ξεπεράστηκαν τα προβλήματα και εξασφαλίστηκαν τα χρήματα
Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση και ξαναρχίζουν τα έργα στην περιοχή Κουρούνες Λασιθιου όπου πρόκειται να δημιουργηθεί το νέο σωφρονιστικό κατάστημα στην Κρήτη .
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο γενικός γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής του υπουργείου δικαιοσύνης Ευτύχης Φυτράκης το εργοτάξιο θα τεθεί σύντομα ξανά σε λειτουργία καθώς ξεπεράστηκαν τα προβλήματα και εξασφαλίστηκαν τα χρήματα.
Για τις υπάρχουσες φυλακές της Νεάπολης τόνισε πως είναι η πιο μικρή από πλευράς πληθυσμού φυλακή της χώρας, έχει μειωθεί ο αριθμός των κρατουμένων, έχει βελτιωθεί η ασφάλεια και το κλίμα είναι πολύ καλύτερο μεταξύ των κρατουμένων ενώ θα υπάρξει και παρέμβαση σε επίπεδο εκδηλώσεων που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα των κρατουμένων στο σωφρονιστικό κατάστημα. Αργότερα θα επισκεφτεί και την Αλικαρνασσό.
- Ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι 100 δόσεις στο δήμο Βιάννου
- Αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων στις Κουρούτες
- Μνημόσυνο για τους πεσόντες στο Τραχήλι