Νεκρός ο δράστης της δολοφονίας της άτυχης Μαρίνας

Εικάζεται ότι ο άνδρας αυτοκτόνησε

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των Φυλακών Κορυδαλλού ο 60χρονος που πριν από λίγους μήνες σκότωσε την πρώην νύφη του, Μαρίνα Τζωρμπατζή, στην καφετέρια που διατηρούσε η γυναίκα στο Ηράκλειο.

Εικάζεται ότι πρόκειται για αυτοκτονία, λίγο μετά το εξιτήριό του από το Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού κι ενώ επρόκειτο να γίνει η μεταγωγή του - κάτι που δεν είχε γίνει ακόμη, λόγω των εκλογών.

Ο αποβιώσας κρατούμενος, τον περασμένο Οκτώβριο, είχε δολοφονήσει με δεκάδες μαχαιριές την πρώην νύφη του, διαπράττοντας ένα αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε όλη τη χώρα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε προσδιοριστεί για τις 2 Ιουλίου. Ο 60χρονος φέρεται, πριν ορμήσει στην πρώην νύφη του, να της είπε: «ωραία είναι έτσι;».

Με βάση το παραπεμπτικό βούλευμα την κατακρεούργησε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.Κατά την απολογία του ο 60χρονος δεν μπήκε καν στη διαδικασία να προβάλει κάποιον ισχυρισμό για να… δικαιολογήσει την πράξη του, αποδεχόμενος πλήρως την ευθύνη.

Θεώρησε ότι η 53χρονη ήταν η αιτία που η ανιψιά του, η οποία τον φιλοξενούσε, του ζήτησε με όμορφο τρόπο να φύγει από το σπίτι, δίνοντας του μάλιστα και κάποια χρήματα.

Ήταν βέβαιος ότι το θύμα είχε υποκινήσει αυτήν την απόφαση και αυτό τού στοίχισε. Ο 60χρονος διέμενε στο σπίτι της ανιψιάς του, με την οποία τα πήγαιναν καλά και μάλιστα φέρεται να πρόσεχε τα δύο ανήλικα παιδιά της, τα οποία τα συνόδευε στο σχολείο.

Ό,τι είχε και δεν είχε ήταν αυτή η οικογένεια, η επαφή με τα ανίψια του.

Του στέρησε την οικογένεια που δεν μπόρεσε να αποκτήσει, θα της στερούσε τη ζωή. Εκεί κόλλησε το μυαλό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο βούλευμα αναφέρεται ότι η Μαρίνα Τζωρμπατζή είχε ενοχληθεί από το γεγονός ότι ο 60χρονος κάπνιζε «τσιγαριλίκια».

Θεωρούσε ότι δεν ήταν σωστό παράδειγμα για τα εγγόνια της και πράγματι δεν έβλεπε με καλό μάτι αυτήν τη συνύπαρξη στο σπίτι. Το βίντεο από τη σφαγή της άτυχης γυναίκας αποτελεί αδιάψευστο ντοκουμέντο των όσων συνέβησαν στην καφετέρια που διατηρούσε.

Το περιεχόμενό του σόκαρε ακόμα και έμπειρους αστυνομικούς.

Έβγαλε το μαχαίρι και έπεσε πάνω της με απύθμενη μανία. Κάθε μαχαιριά ανάβλυζε μίσος. Ξανά και ξανά έως ότου έχασε το μέτρημα.

Η πολύτεκνη μητέρα πάλεψε για τη ζωή της, όμως η μάχη ήταν άνιση.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ