Πολιορκημένα από ... σφαίρες τρία αδέρφια!

Παρ'ολίγον τραγωδία καθώς η μια σφαίρα βρήκε σε οικιακή συσκευή που ήταν μια ανάσα από την 16χρονη

Πιθανότατα ένας ασήμαντος καυγάς νεαρών, το Σάββατο το βράδυ, πυροδότησε μια έκρηξη άνευ προηγουμένου, με το μενού να έχει και ... πυροβολισμούς έξω από σπίτι, με τις σφαίρες να διαπερνάνε τους τοίχους!

Το περιστατικό σημειώθηκε στον Άγιο Νικόλαο στις 7:30 το πρωί της Κυριακής όταν ένας άνδρας, που φέρεται να είναι κτηνοτρόφος, έφτασε στο σπίτι νεαρού με τον οποίο ο γιος του φέρεται να είχε διαπληκτιστεί την προηγούμενη ημέρα, και βγάζοντας όπλο άρχισε να "μπαλοτάρει" το σπίτι.

Οι γονείς απουσίαζαν καθώς είχαν μεταβεί σε μνημόσυνο, όμως μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο νεαρός, η αδερφή του ηλικίας 16 ετών καθώς και η μικρότερη αδερφή του, μαθήτρια δημοτικού.

Μάλιστα τα παιδιά κυριεύτηκαν από πανικό, ακούγοντας τους πυροβολισμούς αλλά και όταν είδαν κάποιες σφαίρες να διαπερνούν τους τοίχους, κινδυνεύοντας τα παιδιά ακόμη και να χτυπηθούν.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 47χρονος πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές καθώς εντοπίστηκαν οι κάλυκες και ευτυχώς οι σφαίρες δεν βρήκαν κάποιο από τα παιδιά αφού μια σφαίρα που διαπέρασε τον τοίχο της κουζίνας καρφώθηκε σε οικιακή συσκευή και συγκεκριμένα στον καταψύκτη μια ανάσα από το σημείο που βρισκόταν έντρομη η 16χρονη.

Ακολούθησαν στιγμές απόγνωσης και τρόμου, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ο νεαρός φέρεται να αναγνώρισε το δράστη των πυροβολισμών και τον αναζητά η Αστυνομία.

Την ίδια ώρα πάντως, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης κατά το παρελθον έχει εκτίσει ποινή, καθώς είχε επιτεθεί με μαχαίρι εις βάρος αστυνομικών.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ