Στο εδώλιο 78χρονος για ασέλγεια σε 13χρονη

Η ανήλικη κατάφερε να φωτογραφίσει το αυτοκίνητό του - Η καταγγελία έγινε από την μητέρα του κοριτσιού

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για απόπειρα προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας άσκησε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος ενός 78χρονου που συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας 13χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει η εφημερίδα Πατρίς, η μητέρα κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ότι το απόγευμα της Πέμπτης, η κόρη της και φίλες της ενώ βρίσκονταν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου «Παναγίτσα» στην περιοχή του Μασταμπά, ένας ηλικιωμένος σταμάτησε το αυτοκίνητό του μπροστά από τον Ναό και απευθυνόμενος στην ανήλικη προέβη σε ασελγείς προτάσεις που αφορούν ασελγείς πράξεις, προσβάλλοντας έτσι τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Η 13χρονη συγκράτησε τα χαρακτηριστικά όχι μόνο του υπερήλικα, αλλά και του οχήματος με το οποίο πήγε στον Μασταμπά και φέρεται να έκανε αυτά για τα οποία κατηγορείται.

Μάλιστα κατάφερε να τραβήξει φωτογραφία το αυτοκίνητο του 78χρονου και στη συνέχεια πήγε στη μητέρα της, στην οποία και ανέφερε τα όσα είχαν προηγηθεί.

Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον ηλικιωμένο, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες. Ο 78χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε την δίωξη και του ορίστηκε δικάσιμος.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ