Αγωνία για τα προϊόντα της Κρήτης μετά τη νέα απεργία των ναυτεργατών

Αγωνία για τα προϊόντα της Κρήτης μετά τη νέα απεργία των ναυτεργατών

Μήπως η πολιτεία να δει πιο "ζεστά" το θέμα του πλοίου "ασφαλείας" για την έκτακτη μεταφορά των προϊόντων από και προς την Κρήτη;

"Καμπανάκι" χτυπάνε για ακόμα μια φορά παραγωγοί και επιχειρηματίες της Κρήτης, με φόντο και την νέα απεργία των ναυτεργατών που συνεχίζει να κρατά τα πλοία δεμένα στα λιμάνια.

Δεν τους φτάνει ο "πονοκέφαλος" του κορωνοιού και το πλήγμα που έχουν ήδη δεχτεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τώρα έχουν ένα ακόμα λόγο να αγωνιούν αφού τα προς εξαγωγήν τοπικα προϊόντα έχουν για μια ακόμα φορά "κολλήσει" στα λιμάνια του νησιού, κάτι που ισχύει και για δεκάδες άλλα ευπαθή προϊόντα που αναμένουν από παραγωγούς της υπόλοιπης χώρας προκειμένου να εφοδιαστεί η τοπική αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ενόψει της Τσικνοπέμπτης που πλησιάζει, οι παραγγελίες για ντόπια αμνοερίφια και όχι μόνο είναι δεκάδες, ωστόσο η όλη κατάσταση με την απεργία έχει "παγώσει" την διαδικασία.

Μήπως η πολιτεία, "αντί να ασχολείται μόνο με την υπόθεση Λιγνάδη", όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία ώστε να βρεθεί πλοίο "ασφαλείας" για την έκτακτη μεταφορά των προϊόντων από και προς την Κρήτη;

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ