Αχ. Γραβάνης: Γιο-γιό το AstraZeneca

Αχ. Γραβάνης: Γιο-γιό το AstraZeneca

"Οι ευρωπαϊκοί και ελληνικοί οργανισμοί συμβάλλουν στην απαξίωση της εμβολιαστικής προσπάθειας" σχολιάζει ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Την εισήγηση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων σχετικά με την παύση χορήγησης του εμβολίου της AstraZeneca στους πολίτες κάτω των 60 ετών, σχολιάζει ο καθηγητής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Αχιλλέας Γραβάνης, τονίζοντας ότι το εν λόγω εμβόλιο έγινε ... γιο-γιό!

Με τον τρόπο, όμως αυτό, σημειώνει ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής οι ευρωπαϊκοί και ελληνικοί οργανισμοί συμβάλλουν στην απαξίωση της εμβολιαστικής προσπάθειας. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γραβάνης τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook:

"ASTRAZENECA ΓΙΟΓΙΟ
Πάνω από τα 60, κάτω από τα 60, πάνω από τα 30! Θα ήταν πιο υπεύθυνο να δηλώσουν την  απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca στους πολίτες οι Ευρωπαϊκοί και Ελληνικοί οργανισμού φαρμάκων από το να τους μπερδεύουν ακόμη περισσότερο και να συμβάλλουν στην απαξίωση της εμβολιαστικής προσπάθειας, δίνοντας επιχειρήματα στους αντιεμβολιαστες. Ποιος πολίτης θα εμπιστευτεί πλέον το εμβόλιο αυτό όταν οι ηλικιακές ομάδες χορήγησης του έχουν γίνει πολλαπλές φορές γιο γιο! Απαξιώνουν ένα αποτελεσματικό και ασφαλές εμβόλιο που βοήθησε την Μεγάλη Bρετανια να μηδενίσει σχεδόν τους θανάτους λόγω κορωνοιου (έχασε συνολικά 130.000 πολίτες της) ενώ η υπόλοιπη Ευρώπη μετρα ακόμη απώλειες καθημερινά".

Διαβάστε επίσης:

Astrazeneca: Τέλος το εμβόλιο για τους κάτω των 60 εισηγείται η Επιτροπή
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ