Ανάπλαση του Λάκκου…επαγγελματίες όμηροι του δήμου και του εργολάβου!

Ο εργολάβος κάνει λίγες παρεμβάσεις κι έπειτα εξαφανίζεται

Παρατημένοι στην τύχη τους και στις διαθέσεις του εργολάβου νιώθουν οι κάτοικοι της ανάπλασης του Λάκκου που βλέπουν να περνούν οι εβδομάδες και οι μήνες χωρίς να ολοκληρώνεται το έργο!

Η ανάπλαση στην συγκεκριμένη περιοχή ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη 1821 και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα τελειώσουν τα έργα! Ο εργολάβος κάνει λίγες παρεμβάσεις κι έπειτα εξαφανίζεται, για τους επαγγελματίες ήταν ένας μαύρος χειμώνας μέσα στη σκόνη και τη λάσπη κι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων δεν μπορεί να τους πει με σιγουριά πότε ολοκληρώνεται η ανάπλαση - γιοφύρι της Άρτας! 

lakkos
Η κατάσταση στην περιοχή τον χειμώνα 
δφ
Η κατάσταση στην περιοχή τον χειμώνα 

Και το παράδοξο είναι ότι βλέπουν να προχωρά απέναντι η ανάπλαση της 1821, καθώς είναι άλλος εργολάβος και με την ολοκλήρωση των "δικών τους" έργων δεν ασχολείται κανείς!

δφ
Τα έργα όπως είναι σήμερα 

Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί και μαζί τους. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να αισθάνονται πολίτες β´ κατηγορίας. Ασφαλώς και η ανάπλαση θα κάνει καλύτερη την εικόνα των χώρων που ζουν και δραστηριοποιούνται, αλλά ποιος άραγε τους ρώτησε πως έβγαλαν τις υποχρεώσεις και δούλεψαν τα μαγαζιά τους 11 μήνες τώρα;

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ