Αναζητούν λύση για το ... χάος!

Newsroom
Newsroom

Ξανά αύριο θα καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι για να δοθεί λύση στο τεράστιο πρόβλημα της κυκλοφορίας στον Αϊ Γιάννη Χωστό

"Κόκκινο" έχει χτυπήσει η ταλαιπωρία των οδηγών που διέρχονται από τον πολύπαθο κόμβο στον Αϊ Γιάννη Χωστό στο Ηράκλειο, ενώ η υπομονή διερχόμενων πολιτών, κατοίκων και καταστηματαρχών έχει πλέον εξαντληθεί!

Η αναμονή για να περάσει κανείς το σημείο μπροστά από τον ιερό ναό είναι πολύ μεγάλη ενώ οι ουρές που σχηματίζονται είναι πια στην ημερήσια διάταξη, όπως έγραψε και χθες το Cretalive. Στα ήδη οξύτατα προβλήματα έρχεται να προστεθεί και η αναμενόμενη επιβάρυνση κάθε φορά που οι καιρικές συνθήκες επιδεινώνονται, ενώ μέσα στο "πακέτο" ας μπει και η κακή κατάσταση του οδοστρώματος που έχει ως αποτέλεσμα να σχηματίζονται ... λίμνες και λιμνούλες, από το νερό της βροχής, ανάλογα με τις λακκούβες και την κλίση του οδοστρώματος σε κάθε σημείο.

Τώρα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης ετοιμάζει νέα σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί αύριο το πρωί, παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για να βρεθεί η βέλτιστη λύση!

Πράγματι, όλοι εύχονται το ... μαρτύριο αυτό να λήξει το συντομότερο.

χωστός

 

Διαβάστε επίσης:

Αϊ Γιάννης Χωστός: Ταλαιπωρίας συνέχεια και "δρομολόγηση" δεύτερου κόμβου

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ