«Άνοιξε η πλατφόρμα για το Astrazeneca για να ξεστοκάρουμε»

«Άνοιξε η πλατφόρμα για το Astrazeneca για να ξεστοκάρουμε»

Τί ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Σε μία δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις προχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα". 

Συγκεκριμένα και με φόντο το άνοιγμα της πλατφόρμας για την ηλιακή ομάδα 30-39 που εμβολιάζεται με το σκεύασμα της AstraZeneca και το επικείμενο άνοιγμα για τους πολιτες 40-44,  ανέφερε:

 «Άνοιξε η πλατφόρμα για το Astrazeneca για να ξεστοκάρουμε. Δεν υπονοώ ότι είναι επικίνδυνο. Θα μιλήσω καθαρά και θα πω ότι δυστυχώς δημιουργήθηκε ένα κλίμα αρνητικό για το συγκεκριμένο εμβόλιο. Εδώ θα έξω από τα δόντια ότι υπάρχουν και συγκρούσεις εταιρειών. Δεν μπορεί ένας ολόκληρος λαός να έχει εμβολιαστεί με Astrazeneca. Όλη η Βρετανία έχει εμβολιαστεί με Astrazeneca. Δεν μπορεί να δημιουργεί υπόνοιες μόνο στην ΕΕ και στις άλλες χώρες να είναι μια χαρά. Ολα τα εμβόλια έχουν κάποιες παρενέργειες. Οι πιθανότητες να κολλήσει κάποιος τον κορωνοϊό και να περάσει δύσκολα είναι περισσότερες από τον πάθει κάτι από το εμβόλιο και ενδεχομένως να μην γλυτώσει [..] Κι αυτό που λένε για τις θρομβώσεις οι επιστήμονες είναι ότι αν εντοπιστούν νωρίς αντιμετωπίζονται. Ενώ ο κορωνοϊός όχι».

 

Δείτε το στιγμιότυπο στο 1' 19'':


 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ