Αντιδράσεις προκαλεί η αποκάλυψη Καλογρίτσα

Αντιδράσεις προκαλεί η αποκάλυψη Καλογρίτσα

Νέες αντιδράσεις μετά το ηχητικό μεταξύ του Νίκου Παππά και του Σάμπι Μιωνή.

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Χρήστος Καλογρίτσας υποστηρίζοντας πως η σύμβαση που έκανε ύψους 3 εκατ. ευρώ με την εταιρεία λιβανέζικων συμφερόντων CCC ήταν εικονική και ότι τα χρήματα δόθηκαν ως προκαταβολή στην εταιρεία του προκειμένου να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το καλοκαίρι του 2016!

Με φόντο τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί με το ηχητικό του Νίκου Παππά και του Σάμπι Μιωνή,γεννούνται νέα ερωτηματικά για το ρόλο Παππά που καλείται να απαντήσει εάν όντως προχώρησε σε τέτοιες συμφωνίες με ιδιώτη επιχειρηματία.

Η αποκάλυψη έγινε  στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Ευελπίδων, όπου συζητήθηκε η αστική διαφορά της πολυεθνικής κατασκευαστικής εταιρείας CCC κατά της εταιρείας «Τοξότης» του Χρήστου Καλογρίτσα. Η εταιρεία έχει προσφύγει κατά του Καλογρίτσα απαιτώντας την πληρωμή 3 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε προκαταβολή που έλαβε η εταιρεία «Τοξότης» ως υπεργολάβος, για ένα mall που έχτιζε η CCC στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ωστόσο, η πλευρά Καλογρίτσα αρνείται το χρέος και υποστηρίζει ότι τα χρήματα τα πήρε η εταιρεία «Τοξότης» «υπό τον συντονισμό, την εποπτεία και καθοδήγηση του... White House». Οταν ρωτήθηκαν οι δικηγόροι Καλογρίτσα ποιο είναι το περίφημο «White House» η απάντησή τους σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα" ήταν : «Oταν λέμε "White House" εννοούμε το Μέγαρο Μαξίμου και τον Νίκο Παππά»!


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ